Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2023

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Inscripcions obertes al XXII Cicle Escoles de Música - Girona, Temps de Flors

El cicle, que s'emmarca en el "Girona Temps de Flors", es durà a terme els dies 13 i 14 de maig de 2023 a l'Auditori del Centre Cultural La Mercè. El termini d'inscripció és de l’1 al 15 de març.

Arriba el "Girona, Temps de Flors" i una vegada més tornem a posar música a aquests dies tan especials per a la ciutat de Girona.

El cicle de concerts es realitzarà els dies 13 i 14 de maig, coincidint amb el primer cap de setmana que dura l'exposició. Realitzarem el cicle a l’Auditori del Centre Cultural La Mercè.

Totes les escoles de música de la ciutat, de la comarca, de la província... que us vingui de gust participar d'aquest cicle de concerts, cal que ompliu el corresponent formulari que trobareu al web de l'Escola Municipal de Música (EMM).

El termini d’inscripció és de l’1 al 15 de març, i les peticions s’atendran per ordre d’entrada de les sol·licituds (tot i així l’EMM de Girona es reserva el dret d’organització final de les actuacions, tenint en compte les possibilitats tècniques i composició dels grups). Les actuacions seran limitades.

Per a les actuacions podreu disposar d'un piano de cua, un teclat Roland FP-30, cinc faristols, un amplificador, un micròfon per presentar i cadires (no hi haurà bateria disponible).

Tingueu present que l’accés al barri vell amb cotxe està restringit. Si ho necessiteu, cal sol·licitar el permís per accedir a descarregar, abans del 10 d’abril. Les peticions les podeu fer arribar a aquesta mateixa adreça: yferna11@xtec.cat

Formulari d'inscripció
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.