Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Editor de continguts

L’espectacle Uap20 Galileu Galilei. Fe, raó, ciència es podrà veure al Teatre Municipal de Girona

Un any més l’Ajuntament de Girona ha decidit donar suport i acollir la Cantata per la Pau, anomenada UAP!

L’espectacle UAP20 GALILEU GALILEI. FE, RAÓ, CIÈNCIA es podrà veure al Teatre Municipal de Girona el proper divendres 31 de gener a les 19 hores de la tarda i també el dissabte 1 de febrer en dues sessions, la primera a les 18 hores de la tarda i la segona a les 20 hores del vespre.

Un any més l’Ajuntament de Girona ha decidit donar suport i acollir la Cantata per la Pau, anomenada UAP!, que és organitzada per l’"Associació UAP eduquem per la PAU" i que aquest any porta per títol: GALILEU GALILEI. FE, RAÓ, CIÈNCIA.

La Cantata és protagonitzada pels i les alumnes dels instituts de les comarques gironines i organitzada pels professors i professores de música dels seus respectius centres educatius, sota la direcció de Mercè Rigau i Món Bover.

L’espectacle d’enguany està inspirat en l’obra de teatre de Bertolt Brecht Galileu Galilei que reflexiona sobre la fe, la raó i la ciència i es qüestiona si aquests són conceptes independents o bé, entre ells hi ha una relació inevitable.

Aquesta és una cantata de caire solidari, en la qual es busca fomentar la pau i la solidaritat a través del cant i la música.

Els instituts que hi participen són els següents:

Col·legi Cor de Maria de la Bisbal - La Bisbal; Col·legi Pompeu Fabra - Salt; Col·legi Vilagran - Salt; Escola La Salle - Girona; Escola Vedruna - Girona; Escolàpies - Figueres; IE Francesc Cambó i Batlle - Verges, Institut Alexander Deulofeu - Figueres; Institut Bosc de la Coma - Olot; Institut Cap de Creus - Cadaqués; Institut Cassà de la Selva - Cassà de la Selva; Institut Cendrassos - Figueres; Institut de Caldes de Malavella - Caldes de Malavella; Institut de Celrà - Celrà; Institut de Llagostera - Llagostera; Institut de Llançà - Llançà; Institut de Sarrià de Ter - Sarrià de Ter; Institut de Sils - Sils; Institut Ermessenda - Girona; Institut Escola Salvador Vilarrasa - Besalú; Institut Font del Ferro - Palafolls; Institut Illa de Rodes - Roses; Institut Jaume Vicens Vives - Girona; Institut Josep Brugulat - Banyoles; Institut la Garrotxa - Olot; Institut la Jonquera - Jonquera; Institut la Miquela - Bescanó; Institut Maçanet de la Selva - Maçanet de la Seva; Institut Montgrí - Torroella de Montgrí; Institut Montilivi - Girona; Institut Narcís Monturiol - Figueres; Institut Narcís Xifra i Masmitjà - Girona; Institut Olivar Gran - Figueres; Institut Pla de l'Estany - Banyoles; Institut Teresa Pàmies - Barcelona; Institut Rafael Campalans - Anglès; Institut Ramon Coll i Rodés - Lloret de Mar; Institut Ramon Muntaner - Figueres; Institut Salvador Sunyer - Salt; Institut Sant Elm - Sant Feliu de Guíxols; Institut Sant Quirze - Lloret de Mar; Institut Santa Eugènia - Girona; Institut Santiago Sobrequés i Vidal - Girona; Institut Serrallarga - Blanes; Institut Vall de Llémena - Sant Gregori; Institut Vallvera - Salt; Sagrats Cors - Centelles

Tornar