Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Editor de continguts

Actualització de la fase d'emergència del Pla de protecció civil municipal (12 h)

Des de l'Ajuntament de Girona es demana a la població que viu als baixos dels habitatges de la zona més propera al riu Ter dels barris de Pedret, Pont Major i Sant Ponç que pugui a les plantes superiors o que busqui un reallotjament per a les properes hores.

A causa del desbordament del riu Ter a l’alçada de Pedret, s’ha tallat la circulació en els dos sentits de la marxa a l’alçada del número 134 del carrer de Pedret. Davant del possible risc que augmenti el cabal del riu en la propera hora, es demana a la població que viu als baixos dels habitatges de la zona més propera al riu Ter dels barris de Pedret, Pont Major i Sant Ponç que pugui a les plantes superiors o que busqui un reallotjament per a les properes hores.

També s’han tancat el Centre Cívic Pedret, la biblioteca Just M. Casero, el Pavelló Municipal de Pont Major, el Pavelló Municipal Girona-Fontajau i el Camp de Futbol de Pont Major. El Centre Cívic Pont Major estarà obert per acollir els veïns i veïnes que vulguin anar. 

Un cop més, us recordem que totes les informacions i actualitzacions oficials sobre la fase d’emergència del Pla de protecció civil municipal es donaran a conèixer a través dels canals oficials de l’Ajuntament a les xarxes socials i al web municipal.

Tornar