Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La sisena edició del Gran Circ de Nadal de Girona es farà del 25 al 29 de desembre al Pavelló Municipal de Fontajau

En total, es faran deu representacions de l'espectacle "FantÀsia".

El Gran Circ de Nadal torna a Girona amb un nou espectacle, titulat FantÀsia, que unirà l’encís del Nadal, el circ de qualitat i l’exotisme d’Àsia. Serà la sisena edició de l’esdeveniment, fet que el consolida com una de les cites imprescindibles durant les festes nadalenques a la ciutat. Es portarà a terme del 25 al 29 de desembre al Pavelló Municipal Girona-Fontajau i se’n faran deu representacions.

L’acte de presentació de la programació ha tingut lloc aquesta tarda a la Sala Ferran Agulló de la Diputació de Girona, i ha comptat amb la presència de la tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes; del vicepresident de la Diputació de Girona, Albert Piñeira, i del president de Circus Arts Foundation, Genís Matabosch.

Més de 40 artistes, entre els quals algunes de les primeres estrelles del prestigiós Gran Circ Acrobàtic de la Xina (companyies oficials de Taishan i Hunan), protagonitzaran diverses actuacions amb les últimes tecnologies de so, llum i efectes especials que tindran una durada de dues hores. L’espectacle, un viatge a l’Orient a través d’arriscades acrobàcies, coloristes decorats i sumptuosos vestits, comptarà també amb l’humor de la nova generació de pallassos Caluga.

“Des de l'Ajuntament tenim la voluntat de potenciar la ciutat com a pol d'atracció d'activitats per Nadal, i està que el Circ de Nadal és un dels esdeveniments més populars d'aquestes dates. Per això volem donar les gràcies a Circus Arts Foundation per l'aposta decidida i la passió que poseu per fer el Circ a la nostra ciutat”, ha destacat la regidora Glòria Plana Yanes. Per la seva banda, el diputat Albert Piñeira ha ressaltat que “el Circ de Nadal és garantia d’èxit, com s’ha demostrat en els anys anteriors. Estem convençuts que, un cop més, ens tornaran a sorprendre amb un espectacle inèdit i dissenyat exclusivament per la ciutat de Girona”.

Les entrades ja estan disponibles. Les funcions tindran lloc els dies 25 de desembre (18.30 h); 26 de desembre (11 h i 18.30 h); 27 de desembre (16.30 h i 19.30 h), 28 de desembre (12 h, 16.30 h i 19.30 h) i 29 de desembre (11.30 h i 17 h).  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.