Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’agència pública d’urbanisme de l’àrea metropolitana de Lió UrbaLyon visita Girona al marc d’una jornada d’intercanvi tècnic amb l’Ajuntament de Girona 

La tinenta d’alcaldia i regidora de Transició Ecològica i Transformació Urbana la Sra. Cristina Andreu Displàs ha donat la benvinguda a l’equip d’UrbaLyon.

El divendres 4 d’octubre s’ha desenvolupat una jornada d’intercanvi tècnic entre UrbaLyon, l’agència pública d’urbanisme de l’àrea metropolitana de Lió, i l’Ajuntament de Girona a les dependències del Centre Cultural de La Mercè. La tinenta d’alcaldia i regidora de Transició Ecològica i Transformació Urbana, la Sra. Cristina Andreu Displàs, ha donat la benvinguda a l’equip d’UrbaLyon.

Durant la jornada del matí s’han tractat temàtiques com els models d’àrees metropolitanes, la mobilitat, la gestió urbana als entorns de l’estació del tren d’alta velocitat, la rehabilitació d’edificis, la gestió de les dades per l’anàlisi territorial o la renaturalització de les ciutats.  A la tarda l’equip d’UrbaLyon, format per una trentena de professionals de diferents disciplines, ha visitat el projecte “la Vora” de Girona, un projecte de ciutat que vol apropar la natura als ciutadans posant en xarxa els paisatges i espais naturals que envolten la ciutat.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.