Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Roger Mas i la Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona i l’estrena de la peça experimental “JONCS” de La Corcoles, aquest dissabte a l’Auditori de Girona

El cantautor Roger Mas i la Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona presentaran per primera vegada a comarques gironines el segon disc conjunt. El concert a la Sala Montsalvatge inclourà cançons de la discografia de Roger Mas, peces inèdites i algunes versions, tot combinat amb la sonoritat de la doble canya i del metall. El mateix dia, l’artista convidada d’aquesta temporada, La Corcoles, oferirà l’estrena absoluta de “JONCS”, una peça experimental per encàrrec de l’Auditori de Girona i d’entrada gratuïta

Roger Mas i la Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona oferiran aquest dissabte, dia 12 d’octubre, a la Sala Montsalvatge la primera actuació a les comarques gironines per presentar el segon disc conjunt. Les entrades es poden adquirir a www.auditorigirona.org. El mateix dia, l’artista convidada d’aquesta temporada, La Corcoles, oferirà l’estrena absoluta de JONCS, una peça experimental per encàrrec de l’Auditori.

Fa 12 anys del llançament del primer àlbum del cantautor solsoní Roger Mas i la Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona. Un treball discogràfic que va suposar la unió d’un dels cantautors més reconeguts de casa nostra amb una de les cobles més sòlides i de major projecció del país. Ara, es retroben per oferir el seu segon àlbum, un projecte que presentaran aquest dissabte 12 d’octubre, a les 20.30 h, a la Sala Montsalvatge, en la que serà la primera actuació a les comarques gironines. Cançons de la discografia de Roger Mas, peces inèdites i algunes versions de clàssics formaran part d’aquest concert imprescindible sota el segell Compromís Creació de l’Auditori de Girona. 
La incorporació de la sonoritat de la doble canya i del metall, junt amb l’habitual acompanyament instrumental del cantautor, embolcallen les peces amb gran encert, i propicien un diàleg emotiu i atractivament inusual que enriqueix les composicions del cantautor amb noves capes de profunditat. Un espectacle coproduït entre La Marfà – Centre de Creació Musical i la Fira Mediterrània de Manresa.

La Corcoles, artista convidada

Creadora inquieta, atreta sempre pels espais insòlits i les propostes amb una visió aèria, la funambulista Mariona Moya, sota el projecte La Corcoles, és l’artista convidada de la programació 2024-2025 de l’Auditori de Girona. Abans del concert de Roger Mas i la Cobla Sant Jordi, a les 19 h,  Moya obrirà la primera actuació d’aquesta temporada a l’Auditori de Girona amb l’estrena de JONCS a la Sala Montsalvatge, en una actuació gratuïta i oberta a tot el públic. Una peça experimental creada per a l’ocasió per encàrrec de l’equipament gironí que celebra la fragilitat i la resistència.

Durant aquest mes d’octubre, també s’hi podran veure les actuacions de Lucia Fumero, Niño de Elche, Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox, C.O.U., Marisa Monte i Miguel Poveda. Les entrades es poden adquirir a www.auditorigirona.org.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.