Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Obert el termini per presentar propostes artístiques per actuar al cicle A Prop 2025

Les sol·licituds es poden presentar fins al pròxim 18 d’octubre.

Cartell de la convocatòria

L’Ajuntament de Girona, a través de l’Oficina de Foment de les Arts, ha obert la convocatòria per presentar propostes artístiques per actuar al cicle A Prop 2025. Les sol·licituds ja es poden presentar i hi ha temps fins al pròxim 18 d’octubre a través d’un formulari allotjat al web municipal del cicle A Prop

Les propostes rebudes seran avaluades per una comissió que en farà una selecció tenint en compte criteris artístics (qualitat, originalitat, autoria pròpia, caràcter emergent de la proposta...), adequació tècnica als equipaments i característiques dels espais on es mostraran.

La finalitat d’aquesta crida és conèixer projectes de creadors i creadores emergents en l’àmbit de la música, les arts escèniques, les arts visuals i els espectacles literaris de les comarques gironines que vulguin formar part de la programació del cicle A Prop 2025, que tindrà lloc entre els mesos d’abril i juny de 2025. 

El cicle A Prop és una programació cultural de petit format que porta als barris de la ciutat de Girona propostes artístiques. Els centres cívics, les biblioteques municipals i els espais joves es converteixen en l’aparador de les propostes més fresques i de proximitat. En l’edició d’aquest any, es van programar 23 propostes en 13 equipaments de 7 barris diferents de Girona, a les quals van assistir 2.057 persones.

Més informació
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.