Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El violoncel·lista Jean-Guihen Queyras obre la nova temporada de l'Auditori de Girona

El músic torna a Girona per interpretar "Les suites per a violoncel de Bach II" El concert tindrà lloc el diumenge 6 d'octubre, a les 18 h, a la Sala de Cambra El mateix dia, el director de la Fundació Auditori Palau de Congressos de Girona, David Ibáñez, presentarà la nova temporada en un acte obert al públic.

Aquest diumenge 6 d'octubre l'Auditori de Girona inaugura la nova temporada amb la interpretació de Les suites per a violoncel de Bach II, a càrrec del violoncel·lista Jean-Guihen Queyras. El concert tindrà lloc a les 18 h a la Sala de Cambra i, prèviament, el director de la Fundació Auditori Palau de Congressos de Girona, David Ibáñez, oferirà una presentació de la nova temporada en un acte gratuït i obert al públic. Les entrades per al concert es poden adquirir a www.auditorigirona.org.   

Després de meravellar el públic de l'Auditori de Girona amb Les Suites per a violoncel de Bach el 2023, Jean-Guihen Queyras, un dels millors violoncel·listes del món i artífex d'una de les versions de culte de les Suites per a violoncel, torna a Girona per tancar la integral dedicada a aquesta composició. Escrita durant l'estada de Bach a Köthen, entre els anys 1717 i 1723 i desvelada per Pau Casals, la partitura és un repte interpretatiu per a qualsevol violoncel·lista. Una nova mostra de la interpretació natural i sincera de l'artista, que segueix comptant amb la complicitat i sonoritat càlida del seu violoncel, un Pietro Guarneri fabricat a Venècia l'any 1729. L'artista actuarà a les 18 h a la Sala de Cambra.

El mateix diumenge, a les 17.15 h, el director de la Fundació Auditori Palau de Congressos oferirà una presentació oberta al públic per repassar els aspectes més destacats de la nova programació. L'acte estarà conduït per la periodista gironina Mercè Sibina. I és que la nova temporada s'estendrà fins al juliol del 2025, amb una seixantena de propostes d'estils diversos, tant pel que fa a músiques modernes com de clàssica. Grans noms i projectes destacats com Rufus Wainwright & GIO Symphonia, Miguel Poveda, Marisa Monte, Paquito D'Rivera, Rita Payés, Tarta Relena, Pau Vallvé, Júlia Lezhneva, Arcadi Volodos i Grigory Sokolov, entre d'altres, formaran part de la programació. Durant aquest mes d'octubre s'hi podran veure les propostes de JONCS de l'artista convidada La Corcoles, Lucia Fumero, Niño de Elche, Scott Bradlee's Postmodern Jukebox, C.O.U., Marisa Monte i Miguel Poveda.

Més Auditori

A més de la programació oficial, l'Auditori de Girona torna a dur a terme una col·laboració amb El Corte Inglés Girona, mitjançant la qual, s'organitzen tres concerts. Es tracta de les actuacions de Les Anxovetes (dissabte 5 d'octubre, 19 h, a la plaça Salvador Dalí), Gazpacho (8 de novembre, 19 h, a la cafeteria de la segona planta d'El Corte Inglés), i Gospelians de Girona (21 de desembre, 17.30 h, a la plaça de Salvador Dalí). Les propostes seran gratuïtes.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.