Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona celebrarà dilluns que ve l’acte d’inici de curs 2024-2025

La jornada comptarà amb la ponència "Dels reptes a les oportunitats educatives de la ciutat"

Girona celebrarà dilluns que ve, dia 30 de setembre, l’acte d’inici de curs 2024-2025, a l’auditori de La Mercè, a les 17.30 h. La jornada comptarà amb una ponència sobre la importància de treballar conjuntament tots els agents educatius de la ciutat per descobrir sinergies i per poder transformar els reptes en oportunitats. L’acte comptarà amb l’alcalde de Girona, Lluc Salellas i Vilar, i la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Girona, Queralt Vila Vergés, que donarà la benvinguda.

"Des de l'Ajuntament de Girona, refermem el nostre compromís envers una educació de qualitat, equitativa i que ens faci avançar com a ciutat educadora, aprofitant totes les oportunitats que ens brinda la nostra ciutat per encarar els reptes educatius que tenim a l'agenda política", ha destacat la regidora Queralt Vila Vergés.

La jornada va dirigida a tota la comunitat educativa i a les entitats i professionals dels diferents àmbits educatius presents a la ciutat. L’acte és una crida al compromís de la ciutat per reforçar i fer més gran el projecte de Ciutat Educadora que des de l’any 1990 s’impulsa des de totes les institucions i entitats.

La ponència serà l’acte central i anirà a càrrec del professor del Departament de Pedagogia de la Universitat de Girona i codirector del grup de recerca Liberi - Recerca en infància, joventut i comunitat, Pere Soler. La xerrada porta per títol "Dels reptes a les oportunitats educatives de la ciutat". Un cop feta la ponència, hi haurà un petit diàleg amb persones representants de diferents àmbits. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.