Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Jornada de portes obertes al Centre Cívic Pont Major

Tindrà lloc el dissabte 28 de setembre, a partir de les 11 del matí, a la plaça de l'Om. Coincidint amb l’inici del curs, enguany el centre cívic organitzarà una jornada de portes obertes on hi haurà una fira d’entitats.

L’equip dels Centres Cívics Pont Major i Pedret han apostat per organitzar aquesta jornada abans de la setmana d’inici de cursos i tallers aprofitant aquest moment de retrobament. Amb aquesta iniciativa, es pretén donar a conèixer la vida d’aquests barris amb les seves entitats i serveis.

La jornada comptarà amb tastets i demostracions de cursos oferts en aquests dos centres, tant organitzats pel mateix centre cívic com per entitats programadores. També hi haurà espais lúdics amb tallers i jocs per petits i grans on poder compartir plegats aquesta matinal. 

En aquesta  primera edició comptarem amb la participació de:  el Col·lectiu de dones La Cata, l’Associació de veïns de Pont Major, l’Associació de gent gran de Pedret, l’Associació de gent gran La Unió, l’Associació de Dones pel Diàleg Intercultural, l’Associació Esqueix, el Institut Català de la Salut, FODANSA, Ludus Mundi, la Sorellona i la Biblioteca Just M. Casero. Totes elles entitats i serveis claus en la vida comunitària del barri. La jornada acabarà amb una fideuà popular i el concert amb La Duda Ofender. 

Us convidem a venir a la primera edició d’aquestes jornades amb la voluntat que ho puguem repetir cada any i de fer-ho créixer poc a poc. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.