Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona tramita la compra de dos habitatges més aquest 2024

Amb aquestes adquisicions d'immobles, que es troben a Santa Eugènia i a Sant Narcís, el consistori haurà comprat quatre habitatges en el que portem d’any. Actualment, el parc d’habitatge de l’Ajuntament compta amb 197 pisos entre els que té cedits i els que estan adscrits a l’Oficina Municipal d’Habitatge

L’Ajuntament de Girona ha iniciat els tràmits per adquirir dos habitatges més aquest 2024, un per compra directa al carrer de Santa Eugènia i l’altre mitjançant l’exercici del dret de tanteig i retracte a l’avinguda de Sant Narcís. Un cop es formalitzi l’adquisició d’aquests immobles, el consistori haurà comprat un total de quatre habitatges en el que portem d’any.

Les finques aniran destinades a incrementar el parc municipal d’habitatge social de l’Ajuntament, que actualment està format per 197 pisos, entre els que té cedits i els que estan adscrits a l’Oficina Municipal d’Habitatge.

En concret, el consistori disposa de 99 habitatges propietat de Vivendes de Girona, dels quals 2 estan buits per ocupacions irregulars, 44 són règim de lloguer d'habitatges de protecció oficial (HPO), 1 està cedit a la borsa i 52 estan destinats a famílies amb risc d’exclusió social.

L'accés a un habitatge assequible és una problemàtica que afecta pràcticament a la totalitat de la població. Des de l'Ajuntament de Girona seguim desplegant una aposta decidida en inversió en habitatge públic alhora que fomentem la col·laboració pública i privada perquè les entitats del tercer sector o els privats puguin construir habitatge de protecció oficial en terrenys municipals o a través d'altres mecanismes”, ha subratllat la tinenta d’alcaldia i regidora de Transició Ecològica i Transformació Urbana, Cristina Andreu Displàs.

Pel que fa a la borsa d’habitatge, en aquests moments hi ha 73 contractes vigents d’habitatges, incloent el de Vivendes de Girona i els 4 de l’Ajuntament.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.