Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’alcalde de Girona i el president de la Generalitat es reuneixen al Palau de la Generalitat

Aquest matí ha tingut lloc una trobada de treball entre Lluc Salellas i Vilar i Salvador Illa en què s’han impulsat compromisos en àmbits com l’habitatge, la mobilitat i la salut

Imatges de la trobada. Crèdits: ACN

L’alcalde de Girona, Lluc Salellas i Vilar, i el president de la Generalitat de Catalunya, Salvador Illa, s’han reunit aquest matí al Palau de la Generalitat en la primera trobada institucional i de treball entre tots dos per enfortir la coordinació entre les dues administracions. Alguns dels temes principals que s’han treballat en la reunió han estat l’habitatge, la mobilitat i la salut. 

Precisament en matèria de salut, han manifestat el compromís envers el Campus de Salut. Pel que fa a l’habitatge, ambdues administracions s’han emplaçat a mantenir una reunió específica per accelerar i agilitzar els tràmits per a la construcció de nous habitatges. Sobre la mobilitat, s’ha anunciat que es treballaria en la vertebració de la mobilitat i les infraestructures de tot l’àmbit gironí.

Un altre dels temes de la reunió ha estat la realitat social del país, aspecte en el qual l’alcalde de Girona ha traslladat a Illa la necessitat de donar resposta a les aspiracions nacionals de la societat catalana.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.