Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Finalitzen les obres d’arranjament del local social de Montilivi

Es tracta d’una petició que els veïns i veïnes del barri van fer a través dels pressupostos participats del 2019.

Recentment, han finalitzat les obres d’arranjament del local social de Montilivi, un espai que utilitza l’associació de veïns i veïnes del barri. L’actuació ha consistit principalment a reparar les esquerdes i les fissures, tant de la façana com de l’interior del local, i pintar tota la zona d’actuació. Es tracta d’una petició que els veïns i veïnes de Montilivi van fer a través dels pressupostos participats de barri del 2019.  

També s’han canviat els mecanismes de les finestres del despatx, de la cuina i de l’entrada per un sistema de batent per facilitar-ne l’obertura i la neteja i s’han substituït les cortines del finestral de la sala gran per dos estors enrotllables i motoritzats. A més, s’hi ha dut a terme reparacions de fusteria.

“Amb aquesta obra continuem donant resposta a les peticions que mitjançant les associacions de veïns va plantejar la ciutadania dels barris en el marc dels pressupostos participats. En aquest cas, l’actuació ha permès reparar i arranjar l’edifici del local social de l’Associació de Veïns de Montilivi i garantint-ne un ús més segur i confortable”, ha assegurat el regidor d’Urbanisme de Proximitat, Lluís Martí Arderiu.

El local social de Montilivi de planta baixa està situat a la plaça de George Orwell, a tocar de l’Escola Pericot. Està subdividit en dos espais diferenciats i independents, un dels quals està cedit al Club de Petanca Montilivi, i l’altre, a l’Associació de Veïns i Veïnes de Montilivi. Les reparacions s’han dut a terme en aquest segon espai, format per una zona d’entrada que dona accés a una sala gran polivalent, un despatx, una cuina, un lavabo i un petit magatzem.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.