Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Fundació Auditori Palau de Congressos de Girona i la Fundació Prudenci Bertrana estableixen un acord de col·laboració pels Premis Literaris de Girona 

L'objectiu de l'acord és la difusió de la cultura catalana i, més concretament, de la creació artística en llengua catalana.

La Fundació Auditori Palau de Congressos de Girona i la Fundació Prudenci Bertrana, organitzadora dels Premis Literaris de Girona, han arribat a un acord de col·laboració en relació al Premi Cerverí a la millor lletra de cançó. Concretament, l’Auditori Palau de Congressos de Girona assumirà les despeses derivades de l’actuació del grup guanyador, dins la gala anual de lliurament de Premis. 

El tinent d’alcaldia i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona i alhora president del Comitè Executiu de la Fundació Auditori Palau de Congressos, Quim Ayats i Bartrina, i la presidenta de la Fundació Prudenci Bertrana, Mariàngela Vilallonga han arribat a aquest acord en el marc dels objectius compartits per ambdues institucions: l’interès per la difusió de la cultura catalana i, més concretament, de la creació artística en llengua catalana. Les darreres divuit edicions dels Premis Literaris de Girona han tingut lloc, cada mes de setembre, a l’Auditori Palau de Congressos de Girona. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.