Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Un concert de Joan Amèric tanca el cicle “Cantautors: veus del paisatge” i enceta el tram final de la programació de “Viu l’estiu a Girona”

El cantautor interpretarà per primer cop a les comarques gironines l’espectacle “Perquè soc poble… un país enamorat” aquest dijous, dia 29 d’agost, a les 20 h, a la pista esportiva de Montjuïc

Imatge promocional de Joan Amèric.

Un concert del Joan Amèric tancarà el cicle “Cantautors: veus del paisatge” aquest dijous, dia 29 d’agost, a les 20 h, a la pista esportiva de Montjuïc. Aquesta actuació servirà per encetar també el tram final de la programació “Viu l’estiu a Girona” d’aquest 2024. 

El cantautor valencià interpretarà per primer cop a les comarques gironines l’espectacle Perquè soc poble… un país enamora, en el que serà el seu retorn a Girona més d’una dècada després de l’última actuació a la ciutat.  Considerat un referent de la cançó d'autor en llengua catalana per la premsa especialitzada i per artistes com Lluís Llach o Maria del Mar Bonet, es tracta de l'únic cantautor valencià que ha obtingut el Premi Barnasants al Millor Concert de la Secció Oficial, entre altres distincions.

L'espectacle planteja una trobada entre història i futur amb cançons noves com “Rosa de mar”, “Volia ser trobador”, “Si arribara el dia...” o “En primera fila”, clàssics del seu repertori reinterpretats des d'angles sonors actuals, a més de les particulars versions de “M’aclame a tu” (Ovidi Motllor i Vicent Andrés Estellés), “Yo vengo a ofrecer mi corazón” (Fito Páez) i “Choro Bandido” (Chico Buarque).

Perquè soc poble... un país enamorat es va estrenar al Palau de la Generalitat Valenciana i va ser convidat per les tres respectives presidències dels governs valencià, català i balear en seu oficial per dotar de simbolisme la idea d’unitat, amistat i proximitat que proposa l'autor.

Dins del cicle “Cantautors: veus del paisatge” també han actuat a Girona aquest estiu Leonmanso i Alosa.

Propostes de salut i visites guiades

A banda del concert d’Amèric, els pròxims dies tindran lloc les últimes activitats programades en el marc de “Viu l’estiu a Girona” per part de l’Ajuntament de Girona. Entre finals d’agost i la primera quinzena de setembre es portaran a terme sis visites guiades i una proposta de salut i benestar.

Pel que fa a les visites guiades, es faran “Racons secrets” (divendres 30 d’agost), “Natura i monestirs” (31 d’agost), “Observació d’ocells” (1 de setembre), “Resseguint el Galligants” (6 de setembre), “Les Pedreres” (7 de setembre) i “Hortes de Santa Eugènia” (8 de setembre).

A més, en el marc de les propostes de salut i benestar, el dissabte 7 de setembre, a les 9.30 h, tindrà lloc un bany de bosc a les Deveses d’en Bru.

“Viu l’estiu a Girona” és una nova programació gratuïta, accessible i de proximitat que busca acostar la cultura i el gaudi al conjunt de la ciutadania. La llista d'activitats que s’han portat a terme aquest mes ha inclòs sessions de cinema a la fresca, activitats infantils o sessions de ioga a l'aire lliure, entre altres.
  
Es pot consultar més informació sobre les activitats a www.girona.cat/viulestiu

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.