Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona ofereix 2.317 places per fer exercici físic durant el curs 2024-2025 

Les preinscripcions s’obriran el dimarts 27 d’agost i es tancaran el dijous 12 de setembre.

L’Ajuntament de Girona oferirà 2.317 places dividides en 163 cursos d’activitats fisicoesportives i aquàtiques per fer exercici físic durant el curs 2024-2025. Concretament, hi haurà 51 activitats fisicoesportives i 112 d’aquàtiques. El període de preinscripcions s’obrirà el dimarts 27 d’agost i es tancarà el dijous 12 de setembre.

Aquesta proposta inclou des de cursos de natació de tots els nivells fins a activitats de manteniment, ioga o pilates, passant per l’escola de tenis o la de monopatí de carrer (skateboarding). Les activitats estan pensades per a tots els públics i inclouen opcions per a nadons, infants, jovent, adults, gent gran i infants amb necessitats especials.

El nostre objectiu és garantir que tothom pugui fer activitat física de forma accessible a la nostra ciutat, perquè Girona és sinònim d'esport, i això comporta una societat més sana i cohesionada”, ha destacat el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran i Martínez.

La programació d’activitats començarà el dimarts 1 d’octubre del 2024 i s’allargarà fins al 21 de juny del 2025. Aquestes activitats es portaran a terme als pavellons municipals de Palau i Fontajau; a les piscines municipals de Palau i de Santa Eugènia - Can Gibert del Pla; a la Zona Esportiva Municipal de la Devesa; a les escoles Joan Bruguera, Verd i Pericot; al CREC de Sant Daniel; a la Llar de Jubilats de Germans Sàbat –Taialà; al Centre Cívic Pont Major, i als parcs de patinatge (skateparks) del parc de Jordi Vilamitjana i Pujol i del parc de Domeny.

Les preinscripcions per a les diferents activitats es podran fer a través del sistema d’inscripcions de l’Ajuntament de Girona del 27 d’agost al 12 de setembre. El 19 de setembre es farà pública l’assignació de places i, des de llavors fins a l’1 d’octubre, s’obrirà el període per fer la matrícula a les activitats. També a partir del 20 de setembre s’obriran les inscripcions directes a les activitats en què hi hagi places lliures.

Podeu consultar totes les activitats en el següent enllaç i tota la informació al web girona.cat/esports

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.