Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Rufus Wainwright amb l’orquestra GIO Symphonia i Pau Vallvé s’afegeixen a la nova temporada de l’Auditori de Girona

El músic barceloní presentarà el seu nou disc a la Sala Montsalvatge el 25 de gener, en el primer concert de la gira 2025. El cantautor canadenc oferirà un concert únic amb l’acompanyament de la GIO Symphonia el 16 de maig

L’Auditori de Girona presenta dues noves incorporacions per a la nova temporada 2024-2025. Per una banda, hi ha el primer concert de la gira 2025 del músic barceloní Pau Vallvé, que presentarà el seu nou disc a la Sala Montsalvatge el 25 de gener. Per l’altra, el cantautor canadenc Rufus Wainwright actuarà a la mateixa sala el 16 de maig acompanyat de la GIO Symphonia. Les entrades ja estan a la venda al web de l’Auditori: www.auditorigirona.org

El músic barceloní Pau Vallvé té nou disc entre mans. Un nou àlbum que sortirà a finals d'octubre i que presentarà a l'Auditori de Girona. Encara no ha desvelat quina serà la formació que l'acompanyarà aquesta vegada. Com ja és tradició en ell, a cada disc incorpora una nova formació i un nou format. Però, segons avança, promet ser un concert explosiu i espectacular, però també amb el seu costat íntim i bonic. Ja fa anys que Pau Vallvé exhaureix en temps rècord les entrades dels seus concerts. 

Una altra proposta que s’incorpora a la nova temporada és l’únic concert a Catalunya del cantautor canadenc Rufus Wainwright, que torna a l’Auditori de Girona, en aquesta ocasió, per oferir un concert únic amb l’acompanyament orquestral de la GIO Symphonia. Junts interpretaran un repertori format per la immensa banda d'influències i interessos musicals de l’artista, que inclou estàndards americans com How Deep is the Ocean d’Irving Berlin, Who By Fire del seu compatriota canadenc Leonard Cohen i cançons pròpies com Westside Waltz. A més, el programa inclourà Excursion a Venise, escrita per la seva mare Kate McGarrigle i la seva tia Anna McGarrigle. Uns arranjaments escrits per a una formació orquestral de 23 músics que es van interpretar per última vegada en directe l’any 2023, quan Rufus Wainwright va realitzar una gira amb The Amsterdam Sinfonietta.

Aquestes dues propostes s’afegeixen a les ja presentades de la nova temporada 2024-2025, que començarà el diumenge 6 d’octubre i s’estendrà fins al juliol del 2025 amb una seixantena de propostes d’estils diversos, tant pel que fa a músiques modernes com de clàssica. Grans noms i projectes destacats com Miguel Poveda, Marisa Monte, Paquito D’Rviera, Rita Payés, Tarta Relena, Júlia Lezhneva, Arcadi Volodos i Grigory Sokolov, entre d’altres, formaran part d’una temporada que representa un salt endavant per l’equipament gironí. Les entrades per al doble concert de Marillion estan exhaurides. La resta de localitats es venen a bon ritme i es poden adquirir a www.auditorigirona.org.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.