Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona millora la zona infantil de Grup Sant Daniel

Es tracta d’un dels projectes escollits pels veïns i veïnes en els pressupostos participats dels barris del 2019

Fotografies de la zona infantil renovada.

L’Ajuntament de Girona ha finalitzat avui els treballs de millora de l’espai infantil del Grup Sant Daniel ubicat a l’extrem del carrer de l’Hortènsia. Aquest va ser un dels projectes escollits pels veïns i veïnes de la zona en el marc de la consulta dels pressupostos participats dels barris del 2019.

Volem que tots els barris siguin protagonistes del procés de transformació urbana. Amb aquesta actuació dignifiquem el Grup Sant Daniel i retornem al barri un espai d'oci i socialització per a la mainada”, ha afirmat la tinenta d’alcaldia i regidora de Transició Ecològica i Transformació Urbana, Cristina Andreu i Displàs.

Les actuacions han consistit en la renovació del tancament perimetral i en l’ampliació i substitució d’alguns dels elements per jugar. En concret, s’ha subministrat i col·locat una tanca metàl·lica a tot el lateral del parc infantil, on hi ha el desnivell amb la pista esportiva. 

Pel que fa a la zona de joc, s'ha retirat un gronxador que estava en mal estat i s’han col·locat dos jocs nous: un gronxador d'estructura metàl·lica amb un seient pla i l’altre de bressol i un multijocs adequat per a nens i nenes d'entre 3 i 12 anys.

Les obres, que van començar dilluns i han anat a càrrec de l'empresa Benito Urban SLU., han tingut un cost de 25.794,94 euros (IVA inclòs).

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.