Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Unes obres de reparació de la xarxa elèctrica obliguen a tallar el carrer de Doctor Gaspar Casal i la plaça de l’Hospital

Els treballs van començar dilluns i s’allargaran fins aquest diumenge amb l’obertura d’una rasa a la plaça de l’Hospital per minimitzar les afectacions circulatòries

Aquesta setmana hi ha afectacions circulatòries al carrer de Doctor Gaspar Casal a causa d’unes obres de reparació de la xarxa elèctrica que està realitzant Endesa Redes Digitales SLU. Els treballs, que van començar dilluns, es preveu que finalitzin aquest diumenge, dia 14 de juliol. Concretament, s’està obrint entre els números 8 i 12 d’aquesta via una rasa per passar cablejat, la qual es perllongarà fins davant la Delegació d’Hisenda de Girona travessant la plaça de l’Hospital.  

Està previst que fins divendres, dia 12 de juliol, s’actuï en la rasa del carrer de Doctor Gaspar Casal. Aquests treballs han obligat a tallar el trànsit de vehicles d’aquesta via de 8 a 18 h. Tanmateix, es garanteix l'accés als guals, tant des d’aquest carrer com des dels carrers dels Ginesta i de Fontanilles, en el qual s’ha habilitat la circulació en doble sentit. 

Tot seguit, es realitzarà la rasa que creuarà la plaça de l’Hospital fins a arribar a l’altura de la Delegació d’Hisenda de Girona. Els treballs en qüestió es duran a terme aquest diumenge, dia 14 de juliol, per tal de minimitzar les afectacions circulatòries. El trànsit de vehicles no tindrà modificacions perquè es garantirà en tot moment la circulació per una de les vies. Tot i això, hi haurà modificacions a les línies 1 i 6 del bus urbà, ja que no s’aturaran a les parades de la plaça de Pompeu Fabra i del passeig del General Mendoza. Per contra, s’habilitarà una parada provisional a la Gran Via de Jaume I davant el número 76.    

Aquests treballs permetran solucionar les avaries elèctriques que van provocar talls de llum la setmana passada. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.