Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Exhaurides les entrades per als dos concerts de Marillion a l’Auditori de Girona

En menys de tres hores es van esgotar les entrades per a les dues actuacions, que tindran lloc el 25 i el 26 d’abril de 2025 a la Sala Montsalvatge i seran úniques a l’Estat espanyol. També s’han exhaurit les entrades per al segon dels dos concerts que oferiran Els Pets a l’Auditori de Girona el mes de febrer i queden les últimes localitats per al primer

Les entrades per als dos concerts de Marillion a l’Auditori de Girona s’han exhaurit. La reconeguda banda de rock progressiu actuarà el 25 i el 26 d’abril de 2025 a la Sala Montsalvatge per oferir el primer Marillion Weekend de l’Estat espanyol. Pel que fa a la resta de concerts de la nova temporada, també s’han exhaurit les entrades per a la segona actuació d’Els Pets i queden molt poques localitats de la primera sessió, que es poden adquirir a www.auditorigirona.org.

Creat el 1979 a Aylesbury, Anglaterra, el grup Marillion va ser líder del rock neoprogressiu dels anys vuitanta, una nova onada hereva del rock progressiu clàssic de la dècada anterior. Amb una vintena de discs editats i considerats una banda de culte per la crítica i el públic, Marillion sempre ha apostat per no estancar-se i evolucionar a cada projecte. La banda continua fent gires internacionals disc rere disc amb un directe molt potent, referent en el gènere. Ara, arriben a Girona per fer el que ells anomenen un Marillion Weekend, el primer que es realitza a l’Estat espanyol. Dues nits amb repertoris completament diferents on els fans de molts països diferents es troben per viure una experiencia única en comunitat. Es durà a terme el 25 i 26 d’abril a la Sala Montsalvatge i les entrades s’han exhaurit en menys de tres hores.

També estan exhaurides les entrades per al segon dels dos concerts que Els Pets realitzaran a la Sala Montsalvatge. Aquest 2025 serà un any especial per a la banda catalana, ja que celebra el 40è aniversari de la seva carrera i l’Auditori de Girona serà l’escenari en el qual tindrà lloc l’estrena d’aquesta gira. Per això tocaran de manera íntegra els quatre discos més emblemàtics i reconeguts de la seva trajectòria i ho faran en dos espectacles i complementaris: Calla i balla + Som (1 de febrer) i Bon dia + Agost (2 de febrer). Per al primer concert, queden les últimes localitats disponibles.

Pel que fa a la resta de programació de la nova temporada, que començarà el diumenge 6 d’octubre i comptarà amb artistes com Miguel Poveda, Marisa Monte, Paquito D’Rivera, Rita Payés, Tarta Relena, Júlia Lezhneva, Arcadi Volodos i Grigory Sokolov, entre d’altres, les entrades es venen a bon ritme i es poden adquirir a www.auditorigirona.org. Les persones que s’han quedat sense entrades es poden inscriure a la llista d’espera també al web de l’Auditori.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.