Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Les Fires de Sant Narcís de Girona tindran lloc del 25 d’octubre al 3 de novembre

Un total de 19 entitats comptaran amb una barraca situada a l’esplanada de la Copa per vendre entrepans i begudes

Imatge del sorteig

Les Fires de Sant Narcís de Girona tindran lloc enguany del 25 d’octubre al 3 de novembre. Aquest vespre ha tingut lloc a l’Hotel Inform el sorteig per establir quines entitats comptaran amb una barraca durant els dies de concert a l’esplanada de la Copa. Enguany, un total de 19 entitats comptaran amb una barraca per vendre entrepans i begudes, el mateix nombre que l’any passat. 

"Avui veiem els primers passos de les properes Fires de Sant Narcís, on la implicació i col·laboració de les entitats de Girona és essencial perquè siguin un èxit", ha afirmant el tinent d’alcaldia i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Quim Ayats i Bartrina. 

Les 15 entitats cíviques, culturals i esportives de la ciutat que comptaran amb una barraca per vendre entrepans i begudes a La Copa són les següents: Club Esportiu de Santa Eugènia de Ter (CESET), Agrupament Escolta i Guia Sant Narcís, Salsa Jove, Associació Cultural Cubana, Club Voleibol AVAP Girona, Associació Cultural i Esportiva Bombers de Girona (ACIEBG), Mancomunitat de Santa Eugènia, Girona Club Hoquei, Club de Patinatge Artístic Girona, Casal Independentista El Forn, Agrupament Escolta i Guia Vista Alegre, Escacs Gerunda, Associació de Naturalistes de Girona, Club d'Escacs Santa Eugènia i Diables de l’Onyar.

Així mateix, les associacions de la Universitat de Girona que tindran barraca són Àligues i Aligots, l’Associació d’Estudiants de Recerca i Promoció Psicològica, Xoriguers de la UdG i el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC). 

Les entitats suplents són: Associació de Veïns i Veïnes de Germans Sàbat, Agrupament Escolta i Guia Pare Claret, Club Esportiu Vòlei Girona, Club Esportiu Pontenc, Rugby Girona, Fal·lera Gironina i Associació de Veïns i Veïnes de Fontajau.

Les barraques d’aquestes fires estaran obertes durant 10 dies. Els dos primers dies, divendres 25 i dissabte 26 d’octubre, podran estar operatives fins a les 5 de la matinada, mentre que el diumenge 27 d’octubre hauran de tancar a les 3 de la matinada. 

El dilluns 28 d’octubre, vigília de Sant Narcís, tornaran a estar obertes fins a les 5 de la matinada. El dimarts 29 d’octubre tancaran a les 12 h de la nit i el dimecres 30 d’octubre a les 3 de la matinada.

El segon cap de setmana, del dijous 31 d’octubre al dissabte 2 de novembre, les barraques estaran obertes fins a les 5 de la matinada. I, finalment, el diumenge 3 de novembre hauran de tancar a les 12 de la nit.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.