Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona celebra aquest divendres la tercera edició del “Rodamons Fest”

La festa, que uneix persones que volen o que han viscut experiències internacionals, tindrà lloc a partir de les 18 h a L’Estació Espai Jove

L’Ajuntament de Girona celebrarà aquest divendres, dia 7 de juny, la tercera edició del “Rodamons Fest”, la festa que uneix persones que volen o han viscut experiències internacionals. La jornada, que tindrà lloc a partir de les 18 h a L’Estació Espai Jove de Girona, té com a objectiu compartir i promoure experiències internacionals pels i les joves, així com visibilitzar la multiculturalitat al territori gironí.

"És important que els i les joves coneguin i comparteixin les possibles experiències en l’àmbit internacional per així conèixer el màxim de cultures possibles i configurar una visió pròpia i crítica del món", ha ressaltat el regidor d’Esports i de Joventut de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran Martínez.

La festa començarà a les 18 h amb una exhibició de danses xineses a càrrec de l’Institut de Llengua i Cultura Xinesa de Girona. Seguidament, a les 18.30 h, començarà la primera part de les entrevistes en directe del pòdcast “Contingut Extra” en el qual s’entrevistaran a joves que han tingut o volen tenir experiències a l’estranger. A les 19 h, l'Associació Sociocultural Colombiana de Girona oferirà una mostra de danses afrocolombianes. A les 19.30 h hi haurà la segona part del pòdcast. La jornada finalitzarà, a les 19.45 h, amb la Banda d’en Pere Botero de Salt, que passejarà per l’espai de les palmeres amb una batucada, i, tot seguit, de 20 a 21 h hi haurà un concert a càrrec de Stan 2.

Activitats paral·leles durant la tarda

Durant tota la tarda d’aquest divendres també hi haurà activitats paral·leles a la programació. Es tracta dels tallers de cal·ligrafia àrab, de cal·ligrafia xinesa, d’henna, de furoshiki -una tècnica japonesa per crear farcells-, de grafiti i de realitat virtual que permetrà viatjar pel món a les persones que es posin les ulleres. 

El “Rodamons Fest” és una activitat gratuïta i oberta a tothom organitzada per L'Estació Espai Jove que promou que joves visquin experiències a l'estranger. Enguany s'ha comptat amb la participació de cinc joves d'entre 21 i 25 anys que han col·laborat en la ideació del “Rodamons Fest”. Alhora, s'ha vetllat perquè hi hagi  activitats portades a terme per joves, com ara el concert de Stan 2, format per un duet de 20 i 22 anys; el “Contingut Extra”, un pòdcast iniciat per dues noies de 22 i 24 anys que l’any passat van acabar Comunicació Cultural a la Universitat de Girona, o l'activitat de realitat virtual, executada per Alex Silva, un jove de 29 anys que va participar en la 36a edició del Mostrar'T.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.