Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El procés d’elaboració d’un guió, a debat a El Modern

Cinc guionistes de la segona Residència de Guions de l’Acadèmia del Cinema Català explicaran i compartiran el seu procés creatiu amb el públic

El Modern.Centre Audiovisual i Digital acollirà demà divendres, dia 31 de maig, una taula rodona sobre el procés d’elaboració d’un guió sota el títol de “El guió, el guió i el guió”, lema inspirat en la màxima del cineasta Alfred Hicthcock, que solia dir que “per fer una gran pel·lícula necessites tres coses: el guió, el guió i el guió”. 

L’activitat, que tindrà lloc a les 17.30 h, reunirà a l’equipament cultural gironí cinc guionistes que han participat en la segona Residència de Guions de l’Acadèmia del Cinema Català, que explicaran i compartiran el seu procés creatiu amb el públic. En aquesta ocasió, es podran escoltar els testimonis de les guionistes Alba Cros, codirectora de Les amigues de l’Àgata i del documental Alteritats; Elena Molina, que va guanyar la Biznaga de Plata Premi del Públic al Festival de Màlaga el 2023 amb el seu segon llargmetratge documental, Remember my name; Joan Marc Voces, que va ser seleccionat al Serielizados Kick per la sèrie d’animació Muntar un pollastre; Àngel Tolosa, ha realitzat dues peces curtes: Quan les mares dormen i Una casa de silencio, ambdues en estat de postproducció, i Laura Ferrés, que va presentar el seu primer llargmetratge, La imatge permanent, a la Secció Oficial del Festival de Locarno. 

Aquesta és la segona vegada que El Modern. Centre Audiovisual i Digital organitza aquest debat sobre el procés d’escriptura de guions cinematogràfics amb col·laboració de Faberllull Olot i l’Acadèmia del Cinema Català. A l’anterior edició, els guionistes participants varen ser Mikel Gurrea, Nataliya Kolesova, Adriana Fuertes, Jaume Claret i Arnau Vilaró.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.