Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona celebra la classificació del Girona FC per a la Champions League

L’Ajuntament de Girona ha rebut aquesta tarda els jugadors, l’equip tècnic i la directiva del club

Diferents imatges de la recepció del Girona FC

La ciutat de Girona ha celebrat aquesta tarda la classificació del primer equip del Girona FC a la Champions League. Una fita que l’equip ha assolit en quedar tercers en la classificació de la Lliga de Primera Divisió aquesta temporada 2023-2024. D’aquesta manera, el Girona FC jugarà la pròxima temporada per primera vegada a la màxima competició europea. 

L’alcalde de Girona, Lluc Salellas i Vilar, la vicealcaldessa i regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Girona, Gemma Geis i Carreras; el tinent d’alcaldia i regidor de Cultura, Quim Ayats i Bartrina, i el regidor d’Esports i de Joventut, Àdam Bertran Martínez, han rebut aquesta tarda els jugadors, l’equip tècnic i la directiva del club a les dependències municipals.

Després de la recepció, que s’ha fet al despatx d’Alcaldia, els jugadors i el cos tècnic acompanyats per l’alcalde de Girona, Lluc Salellas i Vilar; el president del Girona FC, Delfí Geli, i l’entrenador del primer equip del Girona FC, Míchel Sánchez, han sortit al balcó del consistori per adreçar-se als aficionats i aficionades que havien vingut a la plaça del Vi per celebrar la classificació europea.

Vull donar l’enhorabona a l’equip i al club per la grandíssima temporada que han fet i també a l’afició per ser-hi sempre. Han representat Girona arreu de l’Estat d’una manera exemplar i els gironins i gironines no en podem estar més que orgullosos. Per a alguns Girona només és una província, per a d’altres un lloc d’estiueig però l’any que ve l’himne de la Champions sonarà a Montilivi i tornarem a demostrar que som molt més que això. Som ciutat de Champions, som territori Champions!”, ha destacat l’alcalde de Girona, Lluc Salellas i Vilar.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.