Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona repararà el sostre de l’Oficina de la Defensora de la Ciutadania

L’actuació consistirà a enderrocar el sostre malmès per la presència de tèrmits

Imatge de l'oficina de la Defensora

L’Ajuntament de Girona repararà l’Oficina de la Defensora de la Ciutadania de l’edifici consistorial, espai ubicat al costat del Saló de Plens. En concret, s’enderrocarà el sostre recobert de fusta, ja que la biga mestra està malmesa per la presència de tèrmits. Tot i que en el mandat anterior ja estava prevista la intervenció general i es va arribar a licitar, la contractació va quedar deserta. En el moment de reprendre l’actuació s’ha considerat que s’ha de fer de forma urgent davant la necessitat d’una intervenció immediata. 

Està previst que, un cop redactat el projecte, els treballs comencin a principis del mes de juny i tinguin una durada de 2 mesos. Aquests tenen un cost de 96.636,58 euros (IVA inclòs).

Durant el període d’obres, l’Oficina de la Defensora es traslladarà a la planta baixa d’El Modern. També s’ha reubicat la secció d’Estadística, que estava situada just a sobre de l’oficina, a la primera planta. A més, l’accés al Saló de Plens s’haurà de fer per l’interior de l’Ajuntament. 

Per tal de garantir la seguretat dels treballadors i treballadores del consistori s’aixecarà una paret al primer pis que vorejarà el forat que es crearà un cop enderrocat el terra.

L’actuació finalitzarà amb la col·locació d’una nova superfície. Tanmateix, quedarà pendent una segona fase d’obres, que es licitarà més endavant, que consistirà en la recoberta del sostre de l’Oficina de la Defensora per tal de donar-hi una imatge arquitectònica semblant a la que té ara i que s’assimila al Saló de Plens. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.