Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Comença el període de preinscripcions per la Matinal d’Art 2024, enguany sota la temàtica “planeta imaginari”

L’activitat tindrà lloc entre el 25 de juny i el 12 de juliol i les sol·licituds per participar-hi es podran presentar fins al 31 de maig.

L’Ajuntament de Girona ha obert el període de preinscripcions per la Matinal d’Art que cada estiu organitza l’Escola Municipal d’Art de Girona (EMA). Enguany, la proposta tindrà lloc del 25 de juny al 12 de juliol i girarà al voltant de la temàtica “planeta imaginari”. En aquest sentit, els i les joves participants s’imaginaran les ciutats del futur mitjançant eines clàssiques del dibuix com la perspectiva i la composició. Crearan penjolls atrapa-somnis, utilitzaran la ceràmica per fabricar naus especials i exploraran tècniques tèxtils per crear polseres i altres elements cercant una estètica que incorpori elements històrics amb especulacions futures. 

El període de sol·licituds per participar-hi ja és obert i s’allargarà fins al 31 de maig. Les famílies que ho vulguin poden fer la preinscripció a les diferents opcions que proposa l’Escola segons l’edat dels infants a través del Sistema d’inscripcions municipal. L’ordre de preinscripció no afecta l’assignació de places, ja que aquesta es farà per sorteig el dilluns 3 de juny. 

La Matinal d’Art forma part de la programació d’estiu de l’Escola Municipal d’Art dirigida a infants i jovent d’entre 6 i 16 anys. Amb aquesta activitat, es dona l’oportunitat a les persones participants de tastar diferents disciplines que formen part de l’oferta pròpia de l’escola, des d’una òptica formativa i creativa i segons grups d’edat.

El professorat que imparteix els tallers de la Matinal, i que forma part de l’Escola Municipal d’Art, està format per Manel Bayo, Josep Maria Bernabeu “Babeus”, Pep Camps, Providència Casals, Clara Oliveras, Tomàs Pons, Cesc Pujol, Sebi Subirós i Imma Viñals, i les disciplines des de les quals es treballarà seran el dibuix, la pintura, la plàstica, la ceràmica, l’escultura, el gravat, el tapís i la joieria. 
 
Aquest 2024, la imatge del cartell de les inscripcions és una obra col·lectiva de taller d’EmaXics de l’escola, que s’ha creat sota la tutela dels professors Cesc Pujol i Clara Oliveras. 

Podeu consultar més informació, normativa i dates del sorteig de places i matriculacions a través de la pàgina web municipal de la Matinal d’Art

Fullet de la Matinal d’Art 2024
Web de la Matinal d’Art 2024
Inscripcions
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.