Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’únic concert a Catalunya del cantant senegalès Faada Freddy i el programa “La Nit”, del Trio Fortuny & Mal Pelo, aquest cap de setmana a l’Auditori de Girona

El dissabte 18 de maig, l’artista Faada Freddy oferirà l’únic concert previst a Catalunya a la Sala Montsalvatge, en el marc del Girona A Cappella Festival. El diumenge 19 de maig, el Trio Fortuny i la companyia Mal Pelo presentaran a la Sala de Cambra “La Nit”, un programa especial sobre “La nit transfigurada”, de Schönberg.

Aquest cap de setmana, l'Auditori de Girona acollirà dues propostes destacades de l'escena nacional i internacional: una de cant a cappella i, l'altra, de l'àmbit de la clàssica. El dissabte 18 de maig, el cantant senegalès Fada Freddy oferirà l'únic concert previst a Catalunya a l'Auditori de Girona, dins del Girona A Cappella Festival. El diumenge 19 de maig, el Trio Fortuny s'unirà a la companyia de dansa Mal Pelo per presentar l'espectacle La Nit a la Sala de Cambra. 

Després d'un llarg silenci, el cantant senegalès Faada Freddy torna als escenaris amb el seu nou àlbum, Tables Will Turn, un EP que es podrà escoltar a la Sala Montsalvatge aquest dissabte, dia 18 de maig, a les 20 h, en el que serà el seu únic concert a Catalunya. Una actuació que ofereix un enfocament musical on els únics recursos sonors són humans. "La meva música és 100 % orgànica i 0 % tecnològica", resumeix l'artista evocant a un dispositiu, ja provat a The Gospel Journey, que requereix que la boca i el cos imitin el so d'instruments.

L'endemà, a les 18 h, Trio Fortuny & Mal Pelo presentaran La Nit a la Sala de Cambra, un programa especial que gira al voltant de la nit com a tema central. La peça inclou l'arranjament per a trio amb piano d'Eduard Steuermann de La nit transfigurada, de Schönberg, i obres de compositors menys sovintejats, com el suís-nord-americà Ernest Bloch o la francesa Mel Bonis. El Trio Fortuny deixa també espai per a la nova creació nacional, tot incloent Trois Nocturnes, de Joan Magrané, una peça dedicada a ells. La col·laboració de Mal Pelo amb el Trio Fortuny neix de la profunda convicció dels músics que el moviment i l'espai formen part de la vivència artística i l'experiència compartida amb el públic, més enllà dels gèneres.

Durant el mes de maig, l'Auditori de Girona també acollirà els concerts de Laura Andrés (divendres 24 de maig); String Quartet, de Playmodes & Quartet Brossa & Xavi Lloses (dissabte 25 de maig) i Núria Rial (dimecres 29 de maig).

Les entrades es poden adquirir al web de l'Auditori: www.auditorigirona.org.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.