Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona sanciona l’empresa organitzadora del Fòrum Gastronòmic per haver ofert aparcar a la Devesa a expositors els dies de la fira

El consistori retirarà les multes als usuaris i usuàries particulars, però imposa una sanció de 9.389 € a l’organització

L’Ajuntament de Girona ja ha culminat les actuacions derivades dels incidents produïts durant la darrera edició del Fòrum Gastronòmic, en què l’organització de l’esdeveniment va habilitar com a zona d’aparcament el Camp de Mart de la Devesa per a expositors. Aquest fet  va provocar que la Policia Municipal denunciés més de 383 vehicles per estar aparcats en una zona no autoritzada.

Un cop analitzada la situació juntament amb els serveis jurídics municipals, l’Ajuntament ha retirat les més de 383 denúncies que es van interposar als vehicles dels expositors que van aparcar-hi. L’Ajuntament entén que les persones usuàries van seguir les instruccions que se’ls havia facilitat des de l’organització i que, per tant, no són responsables de la infracció. En canvi, el consistori ha sancionat els organitzadors de l’esdeveniment amb 9.389 € per oferir aparcar en aquell espai contravenint les condicions fixades per l’Ajuntament en el decret d’autorització de l’activitat.

Tanmateix, l’Ajuntament recorda que la Devesa és un BCIN i que està prohibit aparcar al Camp de Mart, tal com està degudament senyalitzat, i que només es pot fer en cas que es disposi d’un permís especial. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.