Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Reggae per Xics preestrena diumenge “El Cuc Quàntic” a l’Auditori de Girona

El grup de música familiar oferirà la preestrena del seu nou disc i espectacle a la Sala Montsalvatge el proper dia 12 de maig. L’espectacle és un viatge imaginatiu a través de l’espai-temps que combina ritmes jamaicans amb un toc de ciència-ficció

Aquest diumenge, dia 12 de maig, la Sala Montsalvatge de l’Auditori de Girona acollirà la preestrena d’El Cuc Quàntic, el nou treball i espectacle familiar del grup Reggae per Xics. Les entrades per al concert, que tindrà lloc a les 17.30 h, es poden adquirir al web www.auditorigirona.org.

Amb influències com Dr. Who, Star Trek i altres clàssics, la vessant familiar del grup musical The Penguins presenta el seu nou projecte El Cuc Quàntic, un disc i espectacle adreçat a la canalla que arriba a Girona aquest diumenge, dia 12 de maig, en un concert de preestrena a la Sala Montsalvatge. Amb nou músics dalt de l’escenari, es tracta d’un viatge imaginatiu a través de l’espai-temps on es combinen ritmes jamaicans amb un toc de ciència-ficció, i que inclou una escenografia temàtica i una selecció de cançons noves i tradicionals, sempre amb l’essència del grup en primer pla. Coproduït per La Marfà – Centre de Creació Musical, Buenritmo Producciones i FiM Vila-seca, l’espectacle reflexiona sobre qüestions com el control de la tecnologia en el futur que ens espera o el pas del temps i planteja, alhora, la importància de les relacions intergeneracionals.  

Després de gairebé tres anys del seu darrer disc, Quadern de Bitàcora, Reggae per Xics torna als escenaris amb el sisè treball, publicat el divendres 3 de maig. Un disc a ritme de reggae enregistrat l’hivern del 2024 que inclou tretze cançons, entre les quals n’hi ha una desena de pròpies i tres del cançoner tradicional català adaptades amb ritmes jamaicans. 

Durant el mes de maig, l’Auditori de Girona acollirà també els concerts de Faada Fredy dins del Girona A Cappella Festival (dissabte 18 de maig), Trio Fortuny & Mal Pelo (diumenge 19 de maig), Laura Andrés (divendres 24 de maig), String Quartet de Playmodes & Quartet Brossa & Xavi Lloses (dissabte 25 de maig) i Núria Rial (dimecres 29 de maig). Les entrades es poden adquirir al web de l’Auditori: www.auditorigirona.org.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.