Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Auditori Palau de Congressos de Girona reunirà més de 350 especialistes en urologia funcional, femenina i urodinàmica els dies 16 i 17 de maig

Es tracta de la 28a reunió estatal d’aquesta especialitat i és organitzada per la Associació Espanyola d’Urologia (AEU). S’han previst 2 activitats gratuïtes i obertes a la ciutadania perquè els metges i especialistes comparteixin el seu coneixement i apropin a les persones el Servei d’Urologia de l’Hospital Trueta i del Santa Caterina

Cartell informatiu de la xerrada

Els pròxims dies 16 i 17 de maig tindrà lloc a la ciutat la reunió anual del Grup d’Urologia Funcional, Femenina i Urodinàmica (GUFFU), un congrés d’una de les seccions de l’Associació Espanyola d’Urologia que reunirà metges i especialistes durant dos dies consecutius a les instal·lacions de l’Auditori Palau de Congressos de Girona. En el marc d’aquest congrés, i amb la implicació de la Unitat d’Urologia Funcional, Femenina i Urodinàmica de l’Hospital Josep Trueta de Girona, tindran lloc dues sessions obertes a la ciutadania, en el marc de les activitats de llegat social vinculades als grans esdeveniments. Concretament, seran les següents: 

Dimecres 8 de maig, de 17 a 20 h, a la plaça de la Independència, hi haurà un punt informatiu del Servei d’Urologia del Trueta i de l’Hospital Santa Caterina, on el Dr. Miquel Closas, adscrit al Servei d'Urologia dels Hospitals Trueta i Santa Caterina, atendrà consultes i donaran informació a totes les persones que hi estiguin interessades.

Dimecres 15 de maig, de 17 a 19 h, a l’Auditori Palau de Congressos, hi haurà una xerrada sobre “Incontinència i prostatisme. Responem als teus dubtes”, a càrrec del Dr. Miquel Closas i la Dra. Montserrat Arzoz.

Les dues activitats són gratuïtes, però requereixen inscripció prèvia: https://forms.gle/aFt8di5hdjswXpaa8

Les accions de llegat social són possibles gràcies a la complicitat entre l’Auditori Palau de Congressos, el Girona City Convention Bureau, les societats mèdiques i organitzadors dels congressos, i el treball en xarxa amb institucions mèdiques gironines com l’Hospital Universitari Josep Trueta i el Parc Hospitalari Martí Julià.

Per a més informació podeu consultar la web del Palau de Congressos

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.