Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Ignasi Esteve, Niqui Runciman i el taller de Tapís inauguren tres exposicions que ompliran La Mercè de color

L’Escola Municipal d’Art dona protagonisme a l’alumnat, amb dues mostres pròpies i la col·laboració en la intervenció de l’artista Ignasi Esteve, per la qual es recuperarà i s’obrirà al públic un pati en desús de La Mercè. El claustre acollirà de nou la intervenció floral de l’alumnat de l’Institut Santiago Sobrequés i Vidal i la Fundació Infància i Família

Fotografies del muntatge de les tres exposicions, amb alumnat de l’escola

Aquesta setmana l’Escola Municipal d’Art (EMA) inaugurarà tres exposicions amb participació de l’alumnat del centre. La primera tindrà lloc dimecres, 8 de maig, a les 19 h, a la sala Pati, amb la mostra de l’alumna de pintura Niqui Runciman “Mirades”. Es tracta d’una sèrie d’obres figuratives basades principalment en el retrat i la figura humana realitzades amb la tècnica de la pintura a l’oli. La mostra es podrà visitar fins al 14 de juny. 

Tot seguit, el mateix dimecres, a les 19.30 h, tindrà lloc la inauguració de l’exposició col·lectiva “Seduïdes pels teixits”, en la qual les alumnes del taller de Tapís de l’EMA, sota la tutela del mestre artesà Babeus, mostraran la seva destresa tècnica amb el teler a partir de tapissos propis. L’acte començarà amb una breu interpretació musical. La mostra es podrà visitar fins al 21 de juny. 

L’endemà, dijous dia 9 de maig, a les 19 h, s’obrirà al públic un pati fins ara en desús de La Mercè per inaugurar la intervenció artística d’Ignasi Esteve “Un jardí pintat”, vinculada a les activitats i exposicions d’ “Ignasi Esteve / Des del primer blau”. Es tracta d’un arranjament del pati amb caràcter de permanència per a futurs usos de lleure i repòs. S’hi podrà veure una pintura mural al fresc dissenyada i elaborada per l’alumnat de pintura de l’escola, amb la professora Clara Oliveras, que mostrarà un enganyall que integra visualment els elements de l’exterior amb els de l’interior. També comptarà amb la participació de Provi Casals, professora de ceràmica, amb la creació de cinc recipients de fang refractari coberts de blau. Es podrà visitar fins al 23 de maig, coincidint amb “Girona, Temps de Flors”.

Finalment, un any més, l’alumnat de l’Institut Santiago Sobrequés i Vidal de Girona, juntament amb la Fundació Infància i Família, seran els encarregats d’omplir el claustre de color amb el seu projecte de Girona, Temps de Flors. Amb motiu de la mostra floral que acollirà la ciutat, de l’11 al 19 de maig el centre tindrà un horari especial per visitar el claustre i les exposicions, que serà de dilluns a diumenge, de 9.30 a 21 h. 

Més informació
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.