Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Auditori de Girona acull el concert participatiu de gran format  "La Passió segons Sant Joan" de Bach amb una nova dramatúrgia de Sergi Belbel

A càrrec de veus gironines i l'Orquestra Simfònica del Vallès, aquesta versió de l'obra de Bach arriba a Girona de la mà de coneguts actors i actrius com Meritxell Yanes i Enric López Aquesta obra cabdal en la història de la música tanca el cicle "Grans Concerts de Clàssica" de la temporada En el marc del projecte Auditori Obert, l'equipament acollirà una conferència prèvia al concert a càrrec del president de la Polifònica de Girona i director coral, Jordi Bernardo Figueras.

La força dramàtica de La Passió segons Sant Joan de Bach arribarà aquest dissabte 4 de maig a les 18 h a la Sala Montsalvatge de l'Auditori de Girona. Es tracta d'un concert participatiu i de gran format sobre textos de l'autor i director teatral Sergi Belbel i de la mà de coneguts actors i actrius com Meritxell Yanes i Enric López. A càrrec de veus gironines i de l'Orquestra Simfònica del Vallès, i sota la batuta de Xavier Puig, el concert combinarà la riquesa musical i extraordinària de la partitura, amb una narrativa en català que posarà èmfasi en la vessant més humana de Jesucrist i en la idea de l'amor, aspecte característic d'aquesta obra.

Aquesta proposta comptarà amb la participació del Cor de Cambra de la Diputació de Girona, el Cor Maragall, el Cor Filharmonia, la Coral Xàntica, la Polifònica de Girona i el Gor del GEiEG, així com amb les veus solistes de la soprano Elionor Martínez, la mezzosoprano Eulàlia Fantova, el tenor Joan Francesc Folqué i el baríton Josep-Ramon Olivé. 

La Passió segons Sant Joan és una de les creacions més importants i transcendents del compositor alemany Johann Sebastian Bach. Escrita el segle XVIII, és considerada una de les grans obres mestres de la música occidental, i retrata l'agonia, la mort i la resurrecció de Jesús. La seva espiritualitat, expressivitat musical i habilitat compositiva fan d'aquesta peça una de les més emocionants de la música clàssica i, per aquest motiu, és la proposta escollida per tancar el cicle "Grans Concerts de Clàssica" de la temporada.

En el marc del projecte "Auditori Obert", l'Auditori de Girona acollirà una conferència prèvia a càrrec del president de la Polifònica de Girona i director coral, Jordi Bernardo Figueras. Una activitat d'Amics de l'Òpera de Girona que tindrà lloc a les 16.30 h.

Durant el mes de maig, l'Auditori de Girona acollirà els concerts de Reggae Per Xics (diumenge 12 de maig), Faada Fredy dins del Girona A Cappella Festival (dissabte 18 de maig), Trio Fortuny & Mal Pelo (diumenge 19 de maig), Laura Andrés (divendres 24 de maig), String Quartet de Playmodes & Quartet Brossa & Xavi Lloses (dissabte 25 de maig) i Núria Rial (dimecres 29 de maig).

Les entrades es poden adquirir al web de l'Auditori: www.auditorigirona.org

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.