Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona vol fomentar l’ús de la llengua catalana en el sector de la bicicleta a la ciutat

Es vol crear un espai de trobada i col·laboració amb l’objectiu de treballar de forma conjunta per preservar l’ús del català

L’Ajuntament de Girona, a través de l’Àrea de Promoció Econòmica i de la Regidoria de Llengua Catalana, volen fomentar l’ús de la llengua catalana en el sector de la bicicleta a la ciutat. Des de fa mesos que es treballa de forma conjunta amb operadors del món del cicloturisme per tal d’explorar la creació de sinergies en diferents àmbits, especialment turístics i econòmics, i ara es vol obrir una nova línia de col·laboració centrada en l’impuls i la sensibilització al voltant de l’ús del català. 

La setmana vinent la vicealcaldessa i regidora de Promoció Econòmica, Gemma Geis i Carreras, i la tinenta d’alcaldia i regidora de Servei a les Persones i de Llengua Catalana, Núria Riquelme Zurita, es reuniran amb diversos establiments del sector de la ciutat per instaurar un espai de trobada i de comunicació amb l’objectiu de treballar plegats per preservar l’ús de la llengua catalana. L’objectiu de la trobada també és establir les bases per crear nous eixos de treball en diversos àmbits properament.  

Entre els negocis que assistiran a la reunió hi ha establiments de restauració, d’hostaleria, agències especialitzades, habitatges turístics i botigues, entre altres.

“L'impacte del cicloturisme a la nostra ciutat és molt rellevant. Per això, des de la Regidoria de Llengua Catalana volem obrir un espai de col·laboració amb els establiments per tal de protegir la llengua catalana i enfortir-la en un àmbit de pes en el teixit comercial de Girona”, ha remarcat la regidora Núria Riquelme Zurita.
 
En els últims anys Girona ha viscut un creixement molt gran en l’àmbit del cicloturisme i s’ha arribat a consolidar com un referent mundial en aquest sector, fet que ha comportat que arribin cada any nombroses visitants d’arreu del món atrets pels atractius de la ciutat i el seu entorn. 
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.