Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Unes obres de manteniment de la xarxa d’aigua potable obligaran a tallar un tram del carrer del Marquès de Caldes de Montbui la setmana que ve

Està previst que les afectacions tinguin lloc el dilluns i el dimarts

L’Ajuntament de Girona executarà diverses obres de manteniment de la xarxa potable a la cruïlla entre la rotonda de Lluís Pericot i el carrer del Marquès de Caldes de Montbui la setmana que ve. Concretament, està previst que els treballs es portin a terme el dilluns 29 d’abril i el dimarts 30 d’abril i consistiran a substituir unes canonades antigues de fibrociment.

Aquestes actuacions afectaran la circulació dels vehicles. El dilluns 29 es tallarà el trànsit entre els números 105 i 125 del carrer del Marquès de Caldes de Montbui i la rotonda de Lluís Pericot. A més, la parada de bus de la L1 de la rotonda quedarà anul·lada.  El dimarts 30 es tallarà la circulació de vehicles des dels números 106 i 122 del carrer del Marquès de Caldes Montbui fins a la cruïlla entre el carrer de la Rutlla i la pujada de la Creu de Palau. En aquest cas, no hi haurà alteracions al recorregut de la línia 1.

Malgrat les incidències viàries, en tot moment es garantirà l’accés a guals i comerços. En cas de pluja intensa, les actuacions es posposaran. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.