Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La violinista Amandine Beyer ofereix les “Sonates del Misteri” de H.I.F Biber a la Sala de Cambra, acompanyada de la seva formació Gli Incogniti

Amb més de 20 anys de trajectòria, Beyer és considerada una referència en la interpretació de la viola barroca. Una hora abans del concert, l’Auditori de Girona acollirà l’activitat vinculada “Guia Musical” a càrrec d’Oriol Pérez Treviño, en el marc del projecte Auditori Obert

Considerada una de les principals figures del violí barroc, Amandine Beyer interpretarà aquest diumenge 28 d'abril les Sonates del Misteri de Biber a la Sala de Cambra de l'Auditori de Girona, acompanyada de la seva formació Gli Incogniti. Les entrades per al concert, que tindrà lloc a les 18 h, es poden adquirir al web: www.auditorigirona.org.

Les Sonates del Misteri, també anomenades Sonates del Rosari, compostes per Henrich Ignaz Franz von Biber al voltant del 1674, és una de les grans obres mestres violinístiques del repertori barroc, un projecte fascinant i poc habitual als escenaris marcat per l'ús de la scordatura

-afinacions no convencionals de l'instrument- i que implica la utilització de fins a quatre violins diferents. Un conjunt de quinze sonates coronades per una sublim passacaglia per a violí no acompanyat, que la violinista Amandine Beyer, juntament amb la seva formació Gli Incogniti, va enregistrar al seu àlbum editat pel segell Harmonia Mundi (2023), i que presentarà en directe a la Sala de Cambra aquest diumenge 28 d'abril, a les 18 h.

Amb més de vint anys de trajectòria, Amandine Beyer és una de les principals figures del violí interpretat amb criteris històrics en l'àmbit internacional. Des de l'inici de la seva carrera, ha ofert concerts arreu del món i ha tocat en sales com la Philharmonie de París, el Carnegie Hall de Nova York, el Wigmore Hall de Londres o l'Oji Hall de Tokyo acompanyada del seu grup, Gli Incogniti, formació especialista del repertori barroc instrumental i del repertori clàssic. El seu treball discogràfic Mistery Sonates ha estat aclamat per la crítica internacional en mitjans com Gramophone, BBC Music Magazine o Limelight, entre molts altres.

El concert anirà  precedit per dues activitats que tindran lloc el mateix diumenge 28 d'abril, en el marc del projecte Auditori Obert. Per una banda, a les 12h, Amandine Beyer oferirà una master-class coorganitzada per l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i l'Auditori de Girona, d'entrada gratuïta per a l'alumnat oient. I a les 17h l'equipament acollirà l'activitat vinculada "Guia Musical", a càrrec del musicòleg i assagista Oriol Pérez Treviño, al voltant de l'obra de H.I.F Biber.

Durant el mes de maig, l'Auditori de Girona acollirà els concerts de Bach: La Passió segons Sant Joan (dissabte 4 de maig); Reggae per Xics (diumenge 12 de maig); Faada Fredy, dins del Girona A Cappella Festival (dissabte 18 de maig); Trio Fortuny & Mal Pelo (diumenge 19 de maig); Laura Andrés (divendres 24 de maig); String Quartet de Playmodes & Quartet Brossa & Xavi Lloses (dissabte 25 de maig), i Núria Rial (dimecres 29 de maig). Les entrades es poden adquirir al web de l'Auditori: www.auditorigirona.org.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.