Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Auditori Palau de Congressos de Girona acull el XVI Congrés de l'Associació d'Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya

Aquest esdeveniment reunirà a la ciutat prop de 400 infermers i infermeres de tot Catalunya durant dos dies consecutius. Ponents i especialistes del congrés compartiran el seu coneixement amb la ciutadania oferint una xerrada gratuïta, en el marc de les activitats del llegat social dels congressos

Imatge del cartell

Els pròxims 25 i 26 d'abril, l’Auditori Palau de Congressos de Girona serà la seu del XVI Congrés de l'Associació d'Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya (AIFiCC) amb prop de 400 infermers i infermeres. En aquest congrés es presentaran al voltant de 300 estudis de recerca, entre els quals hi ha casos clínics, estudis qualitatius i quantitatius i projectes de recerca que opten a la beca AIFICC per investigació. 

Segons la presidenta del Congrés, Irene Prat, “en aquesta trobada parlarem dels reptes de futur de la nostra professió i especialitat: del lloc que volem ocupar dins del sistema sanitari, de com augmentar la nostra visibilitat a la societat, de com augmentar el coneixement de la població de l’infermer i la infermera especialista en familiar i comunitària, del rol que tenim dins del sistema sanitari, de la necessitat d'ocupar llocs a les taules de decisió de les institucions i sobretot, d'aconseguir el reconeixement com a professió". 
“Empodera't” és el lema del XVI Congrés AIFiCC amb l’objectiu d’enfortir el paper dels infermers i les infermeres d'atenció primària dins de la comunitat, fomentant una pràctica d'infermeria més proactiva, autònoma i orientada al benestar comunitari.
En el marc de les activitats de llegat social vinculades als grans esdeveniments, tindrà lloc la xerrada “Dignitat fins al final”, una sessió informativa i gratuïta amb inscripció prèvia sobre el document de voluntats anticipades. Tindrà lloc aquest dimecres, dia 24 d’abril, a l’Auditori Palau de Congressos, de les 17.30 h a les 18.30 h. La xerrada anirà a càrrec de tres ponents del congrés: la infermera d’atenció primària i gestora de casos del CAP Santa Clara, Sandra Pallés; la infermera d’atenció primària i gestora de residències del CAP Santa Clara, Sònia Pelufo; i la treballadora social sanitària i referent d’eutanàsia del CAP de Santa Clara, Montse Clot. 
Durant el 2024, els congressos del sector mèdic i científic que tinguin lloc a l’Auditori Palau de Congressos comptaran amb accions de llegat social gràcies a la complicitat generada amb les societats mèdiques i les entitats organitzadores dels congressos, però sobretot per la implicació i el treball en xarxa amb institucions mèdiques gironines com l’Hospital Universitari Josep Trueta i el Parc Hospitalari Martí Julià.
Per a més informació podeu consultar la web del Palau de Congressos

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.