Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona adjudica la redacció d’un estudi per millorar la mobilitat de dues de les principals vies de la ciutat

Es volen aplicar canvis en la circulació del carrer de Barcelona i el tram que transcorre pel pont i l’avinguda de Josep Tarradellas i Joan i enllaça amb el carrer del Riu Güell. L’objectiu és avançar cap a una mobilitat més sostenible i afavorir les línies ràpides de transport públic urbà

Mapa de l’àmbit d’actuació

L’Ajuntament de Girona elaborarà un estudi per millorar la mobilitat de dues de les principals vies de la ciutat. Es tracta del carrer de Barcelona i el tram que transcorre per al pont i l’avinguda de Josep Tarradellas i Joan i enllaça amb el carrer del Riu Güell. La redacció del projecte s’ha adjudicat a l'empresa Grupo de Estudios y Alternativas 21 per un preu de 9.068,95 euros (IVA inclòs) i un termini de 4 mesos.  

L’objectiu és estudiar diferents alternatives d’ordenació d’aquestes vies per avançar cap a una mobilitat més sostenible afavorint les línies ràpides de transport públic urbà. S’analitzaran les diferents vies de circulació, tant per a vehicles com per a bicicletes; les zones de càrrega i descàrrega; la ubicació dels contenidors de residus; les parades de bus; les voreres i l’arbrat i la vegetació. 

Amb aquest estudi també es pretén millorar la seguretat viària d’aquests carrers per tal de reduir el nombre d’accidents de trànsit. L’estudi donarà un especial èmfasi en les activitats comercials i equipaments culturals i educatius que hi ha a la zona per tal de contribuir a un accés fluid en aquests espais. Paral·lelament, es tindran en compte aspectes com la qualitat ambiental, la mitigació i adaptació al canvi climàtic, la cohesió social i s’analitzarà la mobilitat des del punt de vista del gènere.

En concret, s’analitzarà el tram del carrer de Barcelona que va des de la rotonda de Mas Gri fins a la plaça del Marquès de Camps i la ronda de Ferran Puig; i el tram que va des del pont i l’avinguda de Josep Tarradellas i Joan i enllaça amb el carrer del Riu Güell, passant per punts com les rotondes de la plaça de l’Assemblea de Catalunya i de Santa Eugènia. 

Mapa de l’àmbit d’actuació
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.