Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El reconegut "cantaor" Israel Fernández presenta el seu nou disc "Pura Sangre" a l'Auditori de Girona

El diumenge 22 de desembre, la Sala Montsalvatge acollirà l'actuació de l'artista toledà, que presentarà el seu darrer treball i oferirà un recorregut per la seva discografia Es tracta d'un concert de la nova temporada de l'Auditori de Girona que comptarà amb l'acompanyament del prestigiós guitarrista de flamenc Diego del Morao, la percussió i teclats d'Ané Carrasco i les palmes de Pirulo i Marcos Carpio.

El reconegut cantaor toledà Israel Fernández actuarà a la Sala Montsalvatge de l'Auditori de Girona el diumenge 22 de desembre. Amb la guitarra flamenca de Diego del Morao oferirà un exquisit recorregut per la seva discografia que inclourà les cançons del seu darrer treball discogràfic, Pura Sangre

Amb un segell únic, Israel Fernández ha estat categoritzat com la futura veu del flamenc. En el seu cante hi conflueix el llegat més pur del flamenc tradicional i la contemporaneïtat i transgressió, que ja han convertit l'artista toledà en un gran exponent del gènere. En aquest concert a la Sala Montsalvatge, mostrarà un exquisit recorregut per la seva discografia i presentarà el seu nou espectacle Pura Sangre, la seva obra més personal i introspectiva, en què mostra la seva manera d'interactuar amb el món i la visió més íntima del seu entorn més proper: la família, la cultura gitana, l'amor, la natura, els valors humans i el seu jo més profund. Un treball discogràfic que denota autenticitat i mestratge a la creació de totes i cada una de les lletres i melodies que el componen. A més, com és costum en els seus últims projectes, Fernández tornarà a estar acompanyat d'un dels mestres del flamenc contemporani, el prestigiós guitarrista Diego del Morao, en un directe de gran qualitat interpretativa que també comptarà amb Ané Carrasco a la percussió i teclats i Pirulo i Marcos Carpio a les palmes.

Nascut en una família gitana d'orígens andalusos a Corral d'Almaguer (Toledo), Israel Fernández va començar a caminar dins el món de la música amb tan sols 11 anys, arran de la seva participació en el programa Tu gran día de TVE, en què va aconseguir el primer premi. Des de llavors, el cantaor ha publicat un total de cinc discs i ha rebut múltiples reconeixements, com el Premi Odèon al millor àlbum de flamenc i la nominació als Latin Grammy, ambdós pel seu treball Amor (2020). A més, Israel és un dels pocs artistes espanyols que han participat en la plataforma internacional Colors, una de les més populars de Youtube a l'actualitat.

Aquest concert a la Sala Montsalvage és un dels primers avançaments de la nova temporada de l'Auditori de Girona, que ja va anunciar el concert del grup Antònia Font, que tindrà lloc el dissabte 14 de desembre.

Les entrades es poden adquirir al web de l'Auditori: www.auditorigirona.org.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.