Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Auditori Palau de Congressos de Girona organitza xerrades formatives obertes a la ciutadania en el marc dels propers congressos mèdics

Aquestes activitats s’engloben en el marc de les accions de llegat social, amb l’objectiu que els grans congressos deixin una empremta positiva al territori. Es tracta d’activitats gratuïtes, obertes a tothom, on professionals i acadèmics comparteixen el seu coneixement amb la ciutadania.

Cartell de la xerrada del 10 d'abril 2024

Un dels eixos de treball prioritaris al voltant dels grans esdeveniments que acull l'Auditori Palau de congressos és el llegat social que aquests deixen a la ciutat. En aquest sentit, l'àrea de congressos de l'Auditori Palau de Congressos, l'Ajuntament de Girona -mitjançant el Girona City Convention Bureau- societats mèdiques i organitzadors de congressos, treballen coordinadament amb l'objectiu que aquests esvedeniments deixin un impacte social positiu al territori i les persones.

Aquest impacte es tradueix en activitats formatives i xerrades, especialment vinculades a temes de salut. Activitats a càrrec de professionals i acadèmics reconeguts en el seu camp que, al seu pas pel congrés, també posen el seu coneixement i experiència a l'abast de la ciutadania.

Les properes activitats de llegat social son les següents:

  • "Cuida el cor durant i després del càncer", xerrada sobre la cura del sistema cardiovascular per millorar la qualitat de vida dels pacients amb càncer. Comptarà amb la participació del doctor Ramon Brugada i la doctora Núria Coma, entre d'altres. Aquesta xerrada té lloc en el marc de les III Jornades de Cardio-Onco-Hematologia de la Societat Catalana de Cardiologia.
    Dimecres, 10 d'abril, de 18 a 19.15h, a l'Auditori Palau de Congressos.
    Gratuïta amb inscripció prèvia
  • "Generant salut: prevenció de caigudes", una sessió orientada a donar pautes a la ciutadania, especialment a les persones grans, per prevenir les caigudes, ja que són la segona causa mundial de mort per traumatismes involuntaris. Una sessió de formació i prevenció de la mà de professionals d'infermeria, en el marc del XXII Congrés de la Societat espanyola d'Infermera en Traumatologia i Ortopèdia (AEETO).
    Dimecres, 17 d'abril, de 12 a 13h. Auditori Palau de Congressos.
    Gratuïta amb inscripció prèvia

Durant el 2024, els congressos del sector mèdic i científic que tinguin lloc a l'Auditori Palau de Congressos, tindran vinculades les seves accions de llegat social, gràcies a la complicitat generada amb les societats mèdiques i organitzadors dels congressos, però sobretot per la implicació i el treball en xarxa amb institucions mèdiques gironines com l'Hospital Universitari Josep Trueta i el Parc Hospitalari Martí Julià.

Per a més informació podeu consultar el web del Palau de Congressos.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.