Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Els concerts familiars de Miki Nuñez, Figa Flawas, Stay Homas, Sara Roy o Les que Faltaband, principals propostes del Festivalot 2024

El festival oferirà serveis per a les famílies i activitats diverses el cap de setmana de l'1 i 2 de juny a l'Auditori de Girona, Palau de Fires i el parc de la Devesa. Els Atrapasomnis, Landry, La Cosina o un espectacle de "El monstre de colors" són altres concerts previstos a la gran festa de la música en família de Girona.

Deu edicions després de la seva creació, el Festivalot torna una vegada més a Girona els dies 1 i 2 de juny amb els concerts familiars de Miki Nuñez, Figa Flawas, Stay Homas, Sara Roy o Les que Faltaband com a principals propostes. Aquest any, l'esdeveniment se celebrarà a l'Auditori de Girona, al Palau de Fires i al parc de la Devesa, amb una programació majoritària de concerts pensats per a les famílies. Els dos dies de Festivalot també inclouran, com en les edicions passades, una atractiva oferta de tallers, activitats diverses, serveis a les famílies i cultura popular.

Avui al migdia, el tinent d'alcaldia i regidor de Cultura de l'Ajuntament de Girona, Quim Ayats i Bartrina; el diputat de Cultura i vicepresident quart de la Diputació de Girona, Jordi Camps; els components d'Els Amics de les Arts, Joan Enric Barceló, Ferran Piqué i Daniel Alegret, i la directora del festival, Rita Peré, han presentat algunes de les novetats d'enguany i tota la programació del Festivalot 2024.

"El Festivalot, dirigit al públic familiar amb criatures, coincideix amb la prioritat que tenim com Ajuntament per assegurar una Girona rica i plena de cultura, amb activitats cada dia més plurals, dirigides a tots els públics i accessibles a tots els veïns i veïnes", ha explicat el tinent d'alcaldia i regidor de Cultura de l'Ajuntament de Girona, Quim Ayats i Bartrina.

Per la seva banda, el diputat de Cultura, Jordi Camps, ha destacat en la seva intervenció que "des de la Diputació de Girona vam apostar pel festival des del primer moment, i ho continuarem fent, donant suport a la tasca de difondre la música entre els més petits. També a través de la implicació de Dipsalut, l'organisme de salut pública de la Diputació, que ha col·laborat amb el Festivalot des del seu inici amb l'accent posat en els infants amb més risc d'exclusió social. Perquè la música pot ser també un poderós element d'integració, per als nens i per a les seves famílies".

Com és habitual, el festival mantindrà el format de concerts de pagament a l'Auditori amb una gran oferta gratuïta a través del Festivalot Festa!. Com a novetat, enguany aquestes actuacions i activitats obertes a tothom es concentraran dins del Palau de Fires, que actuarà com a refugi climàtic per a les famílies davant de la calor.

Un altre dels aspectes nous de l'edició 2024 serà que l'escenari principal del Palau de Fires estarà dedicat majoritàriament a la programació de bandes femenines o encapçalades per dones, amb actuacions de Les que Faltaband, Sara Roy, Al·lèrgiques al Pol·len o La Cosina, entre altres. També s'hi podrà veure una actuació de la companyia Circ Bover el 2 de juny, gràcies a la col·laboració que el Festivalot ha iniciat amb el festival musical per a famílies de Mallorca, el Tribu Fest.

A banda, enguany, en col·laboració amb Fira de Girona, el Palau de Fires acollirà també un espai comercial d'accés lliure que comptarà amb la presència de marques vinculades amb el públic familiar. Com cada any, al parc de la Devesa es mantindrà un espai de furgoteques al servei de les famílies assistents.

Pel que fa als 12 concerts programats a l'Auditori de Girona, els preus de les entrades dependran del nombre de concerts on s'assisteixi i van dels 4 als 14 euros. Les entrades estan a la venda des de principis de març al web del festival i ja s'ha venut més d'un 70% de l'aforament.

Concretament, s'hi podran veure dues sessions de Miki Nuñez, Figa Flawas, Stay Homas, Soul&Funk (concert per a primera infància) i de l'espectacle El monstre de colors. Els concerts de Figa Flawas comptaran amb la col·laboració especial del cor Geriona Infantil i els concerts de Miki Nuñez, amb la col·laboració especial del Cor Jove i Allegro del Conservatori Isaac Albéniz. A més, a finals d'abril s'anunciarà un nou gran concert familiar dins l'Auditori de Girona.

El cartell del Festivalot 2024 ha estat dissenyat pels nens i nenes de l'Escola Santa Eugènia de Girona, juntament amb els artistes de Plegopaper. Gràcies a la col·laboració del Festivalot amb l'associació cultural La Volta, s'han ofert uns tallers de papiroflèxia als infants i, del resultat obtingut, s'ha creat el disseny gràfic d'aquesta nova edició.

Finalment, cal remarcar que l'esdeveniment manté el vessant solidari i col·laborarà amb la Fundació Albert Bosch, que té com a objectiu promoure la investigació i la recerca de solucions mèdiques, biomèdiques i quirúrgiques a les malalties infantils i, en general, contribuir al benestar de les persones durant la seva vida. A més, el Festivalot organitza des de la seva primera edició, un seguit d'accions i col·laboracions amb escoles d'alta complexitat amb l'objectiu de tenir un festival obert a tots els nens i nenes i a totes les famílies.

www.festivalot.cat
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.