Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu interpreta “Quadres d’una exposició” de Mussorgsky amb la coneguda orquestració de Ravel a l’Auditori de Girona

 Sota la batuta de Susanna Mälkki, l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu actuarà a la Sala Montsalvatge el diumenge 7 d’abril dins del cicle “Grans concerts”. En el marc del projecte Aula Oberta, l’Auditori de Girona acollirà una sessió preparatòria del concert el dissabte 6 d’abril a les 10.30 h. 

Aquest diumenge, dia 7 d’abril, l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu arriba a la Sala Montsalvatge per oferir Mussorgsky: Quadres d’una exposició en la versió orquestrada per Ravel i sota la batuta de Susanna Mälkki.

Inspirant-se en l’exposició pòstuma en homenatge al seu gran amic, el pintor i arquitecte Viktor Hartmann, el 1874, Mussorgsky va compondre Quadres d’una exposició, una famosa suite de deu peces musicals per a piano. Sota la direcció de Susanna Mälkki i amb la participació del violinista Kai Cleusteen, el diumenge 7 d’abril l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu donarà vida a aquesta obra imaginativa i plena d’emoció en la reconeguda versió orquestrada pel compositor francès Mauricio Ravel. Una espectacular vetllada dins del cicle “Grans concerts” d’aquesta temporada que tindrà lloc a la Sala Montsalvatge, a les 18 h, i que també comptarà amb el Concert per a violí en Re Menor, del compositor J. Sibelius, un monument musical i la seva única composició per a instrument solista. De tradició virtuosa i de bellesa despietada, aquesta peça sublima tots els dimonis interns del compositor finès en el moment de la seva composició. 

Per a aquest concert, des de l’Auditori de Girona s’ofereix un paquet familiar, amb descomptes en el preu de les entrades, per tal d’oferir l’oportunitat de viure els concerts de clàssica amb tota la família.

Conferència prèvia

En el marc de l’Aula Oberta d’Audició Musical de l’Escola Municipal de Música de Girona, el dissabte 6 d’abril, a les 10.30 h, l’Auditori de Girona acollirà la sessió preparatòria del concert. Una activitat en què es treballarà l’obra Quadres d’una exposició, de M. Mussorgsky. 

Durant el mes d’abril, l’Auditori de Girona acollirà els concerts de Les Corals Joves de Catalunya (diumenge 21 d’abril) i Amandine Beyer & Gli Incogniti (diumenge 28 d’abril).

Les entrades es poden adquirir al web de l’Auditori: www.auditorigirona.org

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.