Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona reforça els espais d'escolta veïnal amb la presència dels regidors i regidores als barris per atendre les demandes ciutadanes 

L'objectiu de "L'Ajuntament m'escolta"  és aconseguir un consistori més proper i arrelat als barris.

L’Ajuntament de Girona ha reforçat els espais als barris des d’on els regidors i les regidores de l’equip de govern escoltaran les demandes dels veïns i veïnes i en faran un seguiment. Es tracta de la iniciativa “L’Ajuntament m’escolta”, que té per objectiu apropar-se a la ciutadania des dels centres cívics i la resta d’equipaments de la ciutat.

Gràcies a aquests espais, els veïns i les veïnes que ho desitgin podran parlar amb el seu regidor o regidora de barri i traslladar-li les seves opinions i propostes. L’espai, que es posarà en marxa el mes d’abril, estarà obert a tota la ciutadania. L’atenció es farà des dels centres cívics i locals socials que hi ha repartits pels diferents barris.

La ciutadania interessada a tenir una trobada amb el regidor o regidora de barri pot consultar els dies i horaris a la pàgina web girona.cat/mescolta. Es recomana demanar cita prèvia enviant un correu electrònic a participacio@ajgirona.cat o al telèfon 972 010 248.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.