Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La cantautora Maria Jaume ofereix l’estrena oficial del seu nou disc “Nostàlgia Airlines” a l’Auditori de Girona

El divendres 22 de març, l’artista estrenarà el seu tercer treball discogràfic dalt de l’Escenari Montsalvatge, un projecte amb el qual confirma la translació a un pop cada vegada més electrònic i vital. El concert de la mallorquina serà l’última actuació de la temporada del cicle “Descoberta” de l’Auditori de Girona, una iniciativa amb propostes de gran qualitat artística, risc i proximitat

Aquest divendres 22 de març, la cantautora mallorquina Maria Jaume oferirà dalt de l'Escenari Montsalvatge l'estrena oficial del seu tercer disc, Nostàlgia Airlines, en la que serà la darrera actuació del cicle Descoberta de l'Auditori de Girona. Les entrades es poden adquirir al web de l'Auditori de Girona: www.auditorigirona.org.

Després de sorprendre amb l'àlbum de debut Fins a maig no revisc (2020) i consolidar-se amb Voltes i voltes (2022), Maria Jaume ara fa un pas més en una carrera musical ferma i consistent amb el seu tercer disc, Nostàlgia Airlines. Es tracta d'un projecte que es va publicar el 15 de març a totes les plataformes digitals i que s'estrenarà oficialment a l'Escenari Montsalvatge aquest divendres 22 de març, a les 20 h. Un àlbum que fa volar el públic cap a una transformació sonora captivadora, que s'endinsa en un territori pop cada vegada més electrònic i vibrant i s'impregna d'una energia contagiosa i ballable que captura l'essència del seu estat vital actual.

Enregistrat i produït per Lluís Cabot (Da Souza) amb la col·laboració de Pau Riutort, i amb mescles de Joan Borràs (Oques Grasses) i masterització de Victor Garcia, aquest projecte recupera la malenconia que sempre ha presidit l'univers de Maria Jaume. Tanmateix, es teixeix subtilment amb la ironia i la despreocupació, entre capes de ritmes electrònics i harmonies encisadores. Un tapís emocional més complex i profund que mira enrere, a aquella Mallorca vintage que va obrir les portes al turisme fa unes dècades, i ofereix peces com Pura geografia, Mala via o Ressaca a sa platja.

En el concert de l'Auditori de Girona, la cantautora i compositora mallorquina interpretarà aquestes i altres noves cançons, acompanyada, d'una banda, formada per Lluís Cabot, Joan Vallbona, Joan Torné i Lídia Facerias. Una actuació que tancarà el cicle Descoberta de l'Auditori de Girona d'aquesta temporada i en el qual el públic estarà a peu dret, fruit de les característiques de la posada en escena.

Durant el mes d'abril, l'Auditori de Girona acollirà els concerts de l'Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu (diumenge 7 d'abril), de les Corals Joves de Catalunya (diumenge 21 d'abril) i d'Amandine Beyer & Gli Incogniti (diumenge 28 d'abril). Les entrades es poden adquirir al web de l'Auditori: www.auditorigirona.org.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.