Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

S’obre la convocatòria artística per participar en el Viu21Música – Dia de la Música a Girona 2024

L’esdeveniment preveu una edició amb sis escenaris arreu de la ciutat oberts a tots els estils i gèneres musicals. El termini de presentació de sol·licituds per participar-hi ja ha començat i s’allargarà fins al 7 d’abril

El proper 21 de juny Girona tornarà a celebrar el Dia de la Música amb la programació del Viu21Música, una jornada que vol reivindicar i posar en relleu els valors culturals, educatius i socials de la pràctica musical. Aquesta està especialment dirigida a músics i grups aficionats, així com a projectes formatius. Per aquest 2024, es preveuen un total de sis escenaris oficials oberts a músics i formacions de tots els gèneres i estils musicals. 

Totes aquelles persones, entitats i establiments que vulguin participar-hi, s’han d’inscriure a la convocatòria. Aquesta ja està oberta i s’allargarà fins al 7 d’abril.

D’altra banda, també es preveu difondre altres iniciatives musicals d’entitats o establiments que se sumin a la celebració i que es vulguin incloure en el programa d’activitats. En aquest cas, el termini per a la recepció de propostes estarà obert fins al 15 de maig. 

El Viu21Música – Dia de la Música a Girona és organitzat per l’Ajuntament de Girona a través de La Marfà – Centre de Creació Musical. Compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona, el patrocini d’Estrella Damm i la col·laboració de la Casa de Cultura de Girona, el Sunset Jazz Club i El Foment.

Per a més informació, es pot consultar la web Viu21Música

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.