Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona FM retransmetrà els partits de lliga del Bàsquet Girona i l’Uni Girona a partir d’aquest cap de setmana

Les persones aficionades al bàsquet podran seguir per ràdio i per Internet els enfrontaments que disputin els dos equips tant a Fontajau com a fora de casa, amb les reaccions dels i de les protagonistes després dels partits

L’emissora de ràdio municipal Girona FM començarà a retransmetre en directe els partits de lliga del Bàsquet Girona i de l’Uni Girona a partir d’aquest cap de setmana, coincidint amb els duels que jugaran contra el Valencia Bàsquet i l’Euskotren, respectivament. Aquestes retransmissions se sumaran i es compaginaran, en cas de coincidir, amb les que l’emissora ja ofereix actualment dels partits del primer equip del Girona FC.

Estem molt satisfets que Girona FM continuï fent passes per consolidar-se com un referent de la ràdio local, ara amb la incorporació de les locucions de bàsquet. Disposar d'una emissora municipal sòlida fa ciutat i representa un espai on entitats i associacions poden difondre els seus projectes i iniciatives”, ha subratllat l’alcalde de Girona, Lluc Salellas i Vilar.

D’aquesta manera, les persones aficionades a l’esport i els seguidors i seguidores del Bàsquet Girona i de l’Uni Girona podran escoltar els partits dels dos equips a través del dial 92.7 de la FM o de l’estríming de gironafm.cat, tant en els partits que els dos equips juguen com a locals com en els partits en què competeixen com a visitants. En el primer cas, la narració es farà des del Pavelló Municipal Girona-Fontajau, i, en el segon cas, es farà a distància des dels propis estudis de l’emissora. Les retransmissions començaran un quart d’hora abans de l’inici del partit, i s’allargaran un cop acabat el matx per incloure-hi també l’emissió de les reaccions i rodes de premsa dels i de les protagonistes.

L’objectiu és donar cobertura a l’activitat esportiva gironina, en particular al bàsquet professional de la ciutat, que fins ara no disposava de cap mitjà radiofònic que oferís en obert tots els partits al complet. D’aquesta manera Girona FM omple un buit existent, en una prova pilot que s’allargarà fins a final d’aquesta temporada i amb la voluntat que sigui l’embrió a partir del qual consolidar les retransmissions de bàsquet en el futur a través de la ràdio municipal. 

El periodista Pau Villafañe serà l’encarregat de retransmetre els partits del Bàsquet Girona i la periodista Clara Julià serà l’encarregada dels partits de l’Uni Girona. Estaran acompanyats cada partit d’un equip de comentaristes que farà també el seguiment des de peu de pista en els partits com a local.

En cas que coincideixin els dos equips, o que ho facin amb les retransmissions dels partits del primer equip del Girona FC, es prioritzarà sempre l’emissió del partit que estigui en joc per davant de la prèvia o de les reaccions un cop acabat el partit, i simultaniejant les connexions en cas que sigui necessari. Aquest cap de setmana ja es retransmetrà el partit del Bàsquet Girona, el diumenge a Fontajau, a les 17 h, i el de l’Uni Girona, el dissabte al camp de l’Euskotren, a les 18 h, que coincidirà en alguns moments amb la narració del partit del Girona FC al camp del Getafe de les 18.30 h.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.