Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Arriba la sisena edició dels premis de la Nit del Comerç de Girona

L’acte tindrà lloc dilluns dia 18 de març, a les 20.15 h, a l’auditori del Centre Cultural La Mercè

L’Ajuntament de Girona organitza dilluns que ve, dia 18 de març, la sisena edició de la Nit del Comerç de Girona. L’acte, que començarà a les 20.15 h i es portarà a terme a l’auditori del Centre Cultural La Mercè, comptarà amb la presència de l’alcalde de Girona, Lluc Salellas i Vilar, i de la vicealcaldessa i regidora de Promoció Econòmica del consistori, Gemma Geis i Carreras.

L’activitat comercial és un pilar fonamental del desenvolupament econòmic de la nostra ciutat. Reconèixer i posar en valor l’esforç dels i de les professionals del sector ajuda a visibilitzar la gran tasca que realitzen diàriament. Aquest acte també ens descobreix la història de les famílies que es troben darrere dels comerços emblemàtics i singulars i ens ajuda als ciutadans i ciutadanes a ser més conscients i responsables de la seva supervivència i continuïtat”, ha explicat la vicealcaldessa Gemma Geis i Carreras. 

Aquest esdeveniment té un doble objectiu: d’una banda, reconèixer i promocionar les empreses i comerços del teixit comercial de la ciutat que contribueixen a fer créixer el model de comerç de proximitat i de qualitat de la ciutat i, de l’altra, homenatjar aquells comerços emblemàtics i singulars que fan de Girona una ciutat única.

Els premis també estan destinats a realçar els i les professionals del comerç que treballen per fer d’aquest sector un referent de qualitat, i de reconèixer i incentivar la participació d’iniciatives empresarials que, per les seves característiques, es poden considerar exemples per un teixit econòmic dinàmic i competitiu.

Durant l’acte, es farà un reconeixement i un homenatge a aquells comerços emblemàtics de llarga trajectòria de la ciutat que hagin complert durant l’any en curs els 25, 50 i 75 anys, i els tres establiments més antics de Girona, exceptuant els tres premiats en l’edició anterior. 

També es durà a terme la ponència “La botiga física té més vida que mai” a càrrec del president de l’Associació de Comerciants del Mercat de la Boqueria de Barcelona i CEO de la Consultor Crearmas, Jordi Mas.  L’acte estarà  conduït per la comunicadora Ester Bertran.
 

Cartell de la jornada
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.