Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona celebra aquest diumenge 17 de març la 60a Pujada a Peu als Àngels

Les inscripcions a la cursa de muntanya ja estan obertes. La competició tindrà un recorregut de 9,1 km amb tres modalitats diferents: competitiva, popular i inclusiva amb cadires de rodes tot terreny.

La ciutat de Girona acollirà aquest diumenge, dia 17 de març, la 60a edició de la Pujada a Peu als Àngels. Les inscripcions a la cursa de muntanya ja estan obertes a través del web de l’entitat i un euro de cada inscripció anirà destinat a Càritas Diocesana de Girona. Aquesta tarda, ha tingut lloc la presentació de l’activitat amb el regidor d’Esports i de Joventut de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran Martínez; el president del GEiEG, Francesc Cayuela, i l’atleta, campió de Catalunya i segon classificat de la Pujada a Peu als Àngels de l’any passat, Ismail Atriki.

“La Pujada als Àngels representa a la perfecció tres essències de Girona: la situació estratègica als peus de les Gavarres, la passió ciutadana per l’esport i l'estima dels gironins i gironines per la natura”, ha subratllat el regidor Àdam Bertran.

La cursa tindrà un recorregut de 9,1 km amb sortida a la pujada de Santa Llúcia, al costat de l’església de Sant Pere de Galligants, a les 9 h. El punt final, l’arribada, serà el primer graó del Santuari dels Àngels, tot passant per la font del Bisbe, la casa de les Figues i la pujada del “Matahomes”. En total hi ha un desnivell acumulat de 485 metres. Els dorsals es podran recollir el mateix matí de la cursa o bé el dia abans, el dissabte 16 de març, a la tarda, a la botiga de Bauhaus Girona.

Hi haurà tres formats: la cursa competitiva que serà cronometrada amb xip i dorsal; la marxa popular que només hi haurà dorsal, i la modalitat inclusiva. Com ja comença a ser habitual, la Pujada a Peu als Àngels serà una diada inclusiva i adaptada, pensada perquè totes les persones que ho desitgin puguin participar-hi. Un any més, les joëlette, les cadires de rodes tot terreny, seran clau per fer accessible a tothom la Pujada.

Les primeres persones classificades de cada categoria tindran trofeu, i els tres primers classificats de categoria masculina i de categoria femenina, a més, tindran vals de regals per bescanviar al centre Bauhaus de Girona. A més, es donarà marxandatge i partides gratuïtes a l’Skating Girona. També rebran un reconeixement el i la participant de més edat en la modalitat competitiva i la persona que bati el rècord de la cursa, si és el cas. L’entrega de premis serà a les 11 h.

La jornada es tancarà amb la missa comuna dels diumenges al santuari, a les 12 h, amb la participació de la coral del GEiEG. Hi haurà un servei de transport de tornada a Girona per a les persones participants, que també podran utilitzar les instal·lacions de l’entitat esportiva de Sant Ponç. 

Per a més informació, es pot consultar el web del GEiEG
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.