Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona rehabilitarà dos ponts per a vianants damunt del riu Güell i repararà la passera de Germans Sàbat  

Les actuacions al pas que comunica el carrer de la Modeguera Gran i la plaça de Mossèn Iglésias començaran demà i està previst que acabin el 28 de març.

Font: Google Maps

L’Ajuntament de Girona rehabilitarà dos ponts per a vianants damunt del riu Güell i repararà la passera de Germans Sàbat. Es tracta de tres infraestructures que han quedat malmeses pel pas del temps i que requereixen de diverses actuacions per tal que puguin tornar a funcionar de forma òptima.

En els propers mesos, està previst portar a terme tasques de rehabilitació a dues de les passeres per a vianants que connecten els barris de Sant Narcís i Can Gibert del Pla per damunt del riu Güell, a les zones més properes als carrers de Bastiments i de Balandrau. Està previst que després de Setmana Santa es col·loquin tanques als dos extrems del pont per limitar el pas per les passeres, evitant la circulació per l’espai que està en més mal estat. Properament, es contractaran les obres reparar-los.

En el cas de la passera de Germans Sàbat, que connecta el carrer de la Modeguera Gran i la plaça de Mossèn Iglésias, els treballs començaran demà, dimarts 12 de març, i està previst que acabin el dijous 28 de març. Durant aquest temps, es tallarà la circulació de vianants pel pont. Les tasques que s’hi portaran a terme seran de manteniment i conservació i les executaran les brigades municipals de serralleria, fusteria i pintura, amb el suport de la brigada de Transports.

Els treballs consistiran, concretament, en la neteja i el repintat d’estructures metàl·liques, la instal·lació d’un nou sistema d’ancoratge dels taulons que està malmès i la recol·locació dels taulons de la passera. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.