Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Noves guies per combatre l'estigma en salut mental a Catalunya

Un treball conjunt per a una societat més inclusiva.

El Pacte Nacional de Salut Mental de Catalunya i Obertament, l'aliança catalana contra l'estigma en salut mental, han presentat un conjunt de guies locals antiestigma per a professionals interessats/des a lluitar contra el tabú, l'autoestigma, l'estigma i la discriminació de les persones amb problemes de salut mental.

En els últims 10 anys, les dades de l'Enquesta de Salut de Catalunya mostren una evolució positiva en les actituds de la població catalana respecte a la salut mental. No obstant això, encara queda un llarg camí per recórrer, ja que un percentatge significatiu de la ciutadania segueix discriminant a persones amb problemes de salut mental.

Millores en les actituds, però cal seguir treballant

Les guies locals antiestigma, disponibles a la web d'Obertament, ofereixen recursos i orientació pràctica per a professionals que treballen en diversos àmbits, com ara l'educació, la salut, els serveis socials, la comunicació i la justícia.

El Pacte Nacional de Salut Mental i Obertament animen als i les professionals a descarregar les guies i a implementar accions locals antiestigma en els seus municipis. Amb el treball conjunt de tothom, és possible construir una societat més justa i inclusiva per a les persones amb problemes de salut mental.

El Pacte Nacional de Salut Mental i Obertament es mostren disponibles per a col·laborar amb l'administració local en el disseny i implementació de polítiques públiques antiestigma.

Pacte Nacional de Salut Mental de Catalunya
Obertament
Descarrega les guies locals antiestigma
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.