Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona rep l’equip de bàsquet femení del camp de refugiats de Xatila, al Líban

L’alcalde de Girona ha donat la benvinguda a les joves al Saló de Plens del consistori. El grup és a la ciutat per participar en la jornada “Juga per les Nenes Valentes” i també assistirà a la Jornada de l’Esport Femení, actes que tindran lloc aquest diumenge 10 de març.

L’Ajuntament de Girona ha rebut avui al matí l’equip de bàsquet femení del camp de refugiats de Xatila, al Líban, format per 15 joves i 2 entrenadors. El grup és a la ciutat per participar en la jornada “Juga per les Nenes Valentes”, que tindrà lloc aquest diumenge, dia 10 de març, i que té per objectiu recaptar fons per a l’equip i per a altres projectes de suport a l’empoderament femení a través de l’esport. Les joves també assistiran a la Jornada de l’Esport Femení, que tindrà lloc el mateix dia. 
 
La rebuda, que ha tingut lloc al Saló de Plens de l’Ajuntament de Girona, ha comptat amb la intervenció de l’alcalde de Girona, Lluc Salellas i Vilar, qui els ha donat la benvinguda a la ciutat. També hi ha assistit la vicealcaldessa i regidora de Promoció Econòmica, Gemma Geis i Carreras; la tinenta d’alcaldia i regidora de Servei a les Persones i de Llengua Catalana, Núria Riquelme i Zurita; la regidora d’Educació, Queralt Vila Vergés; la regidora de Ciutat que Cuida, Gemma Martínez Villagrasa; la regidora d’Igualtat i Justícia Social i de Cooperació, Amy Sabaly Balde; la regidora d’Hisenda i de Convivència i Seguretat, Sílvia Aliu Gifre; la regidora de Benestar Emocional i de Salut, Sílvia Bosch Agustí, i el regidor d’Esports i de Joventut, Àdam Bertran Martínez.

"Podeu comptar amb la ciutat de Girona. Perquè des de Girona ens creiem, com ja heu demostrat vosaltres, que l'esport pot ser un mecanisme de canvi social, en aquest cas per millorar la vida de les dones", ha afirmat l’alcalde de Girona, Lluc Salellas i Vilar, durant la recepció.

“Juga per les Nenes Valentes” és una iniciativa organitzada per l’Abacus amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona, la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya, l’Uni Girona i la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ). La gran festa solidària començarà a les 12.30 h als jardins de la Infància amb concerts, tallers solidaris i animació infantil. La jornada culminarà amb “El partit de totes”, un enfrontament de bàsquet solidari a Fontajau entre l’Uni Girona i el Perfumerias Avenida.  

La jornada es durà a terme coincidint amb la celebració de la 12a Jornada de l’Esport Femení de Girona, que omplirà la plaça de Salvador Espriu, la plaça de Francesc Calvet i Rubalcaba, la llera del riu Onyar i la plaça de Catalunya de Girona amb 25 disciplines esportives dirigides a totes les edats.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.